Last news in Fakti

2 Януари, 2017 12:58 2 394 11

Франция: Русия да не нарушава мира в Сирия

  • франция-
  • сирия-
  • русия

Обръщение от страна на Бернар Казньов

Франция призова Русия да прекрати военните си действия в Сирия, съобщи „Ройтерс“.

„Ние решително осъждаме всичко, което Русия може да направи, за да допринесе за продължаването на войната. Надяваме се, че преговорите между правителствените сили и бунтовниците ще продължат, докато трае примирието.

Молим Русия да спре участието си във военни операции, които са смъртоносни в това положение“, заяви френският премиер Бернар Казньов.

В момента в Сирия е в сила примирие. То бе подкрепено от Русия и Турция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    43 3 Отговор
    Франция като каква се изказва относно сключеното примирие ?

    Коментиран от #3, #4

  • 2 да го кажем направо

    44 3 Отговор
    Примирието е по инциатива на Русия и сирийският президент Ассад....Та какво искат да кажат французите с това тъпо изказване????..Реално примирие има,въпреки че САЩ въоражават главорезите и им предоставят политически чадър...
  • 3 Оти

    31 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Като пудела на САЩ се изказва...
  • 4 Azazel

    5 34 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Като постоянен член на Съвета за сигурност към ООН (какъвто е и Русия)? Или само Русия има право да решава световните проблеми и да се меша във вътрешните работи на суверенни държави?

    Коментиран от #5

  • 5 РЕАЛНО ми писна от спама тук

    36 2 Отговор

    До коментар #4 от "Azazel":

    Еми като е постоянен член на Съвета за Сигурност към ООН ...защо Франция не предложи мирен план бе умнико??? Защо Франция като е толкова загрижена за сигурността в света не се бори с ИД??? И къде Русия се е намесила във вътрешните работи и на коя държава-в Сирия е по искане на ЛИГИТИМНАТА власт....Като се правиш на умен-поне пиши реални факти...
  • 6 Borislav Popov

    33 1 Отговор
    Франсетата да кажат нещо за това как разпиляха Либия. Нещо за златото на Кадафи . И защо Либия я няма вече като държава!
  • 7 jambazina

    24 1 Отговор
    Назначен бюрократ, без подкрепа от собствения си народ, се изказва по въпроси дето никой не го пита....
  • 8 ИВАНЧО

    27 1 Отговор
    ФРЕНСКИТЕ М...ТИ ДА МЪЛЧЪТ.ТЕ УЧАСТВАХА В НАПАДЕНИЕТО НАД ЛИБИЯ ЗАЕДНО С АМЕРИКАНСКИТЕ БОКЛУЦИ.ЗА ДА СЕ НАПЪЛНИ ЕВРОПА С ГАДНА СГАН ПО-ЛОША И ОТ ЦИГАНИТЕ.ДА СИ ПРАВАТ СВ..КИТЕ И ДА МЪЛЧАТ
  • 9 Хасан

    21 1 Отговор
    На Европейското по футбол 7 от 11 футболисти бяха мургави.. Дай бог на следващото и 11 да са мургави.. Да им се промени генотипа на тия жабари.. Дано щерката на Саркози либиец да я оправи
  • 10 френски галфон

    16 0 Отговор
    Да не нарушава МИРЪТ в Сирия, ми то там отдавна няма мир бе, ама иначе много правилно е решил да ПОМОЛИ руснаците, явно на евротъпаците най-накрая им стана ясно че не могат да раздават заповеди на Русия и щат не щат ще се съобразяват с нея. А френските галфони най-добре да не се обаждат щото да не го ядат пак големия, тва е може би най-тъпата и неадекватна нация в Европа.
  • 11 Voz

    1 0 Отговор
    Evrogei4etata sa govorili nai posle sme6nici
Новини по държави: