Last news in Fakti

2 Януари, 2017 16:02 21 209 34

Светът ще загине през октомври 2017 г.?

  • светът-
  • свършва-
  • гибел-
  • земята-
  • край на света-
  • планетата х-
  • нибиру-
  • бункери

Световният елит вече се подготвя за гибелния ден, като строи подземни бункери

Светът ще загине през октомври 2017 г.? - 1

Светът ще свърши тази есен. Гигантска мъртва планета ще удари Земята през септември или октомври и ще сложи край на всичко. Поне така твърди "изследователят" Дейвид Мийд, автор на книгата "Планета X: Пристигането през 2017".

Той твърди, че разполага с "необорими доказателства" доказва за края на света, който ще настъпи, след като една планета се сблъска със Земята.

Трябва да отбележим обаче, че до сега, всяка година, различни откачалки публикуват в интернет своите абсолютно сигурни и доказани теории, че светът ще свърши през съответната година. И до сега никой от тях не е познал.

Мийт твърди още, че световният елит вече е започнал да строи своите бункери, в които мъдро ще влезе, за да преживее сблъсъка.

"Обществото умишлено се държи в пълно информационно затъмнение по този въпрос, за да бъде избегната масова паника", казва той.

Според него, драстичното увеличение на броя и интензитет на земетресенията по света е един от знаците, предвещаващи нашата гибел. "Огромни дупки и пукнатини се появяват в земната кора. Топлите вълни са все по-силни и с все по-голяма продължителност."

Друго "необоримо доказателство", на което се позовава тезата на Мийт е свързано с астрологията и начина, по който съзвездието Дева ще влияе на фазите на Луната в края на септември.

Следващото събитие, което предвещава наближаващия край на света. е мащабно слънчево затъмнение, причинено от Планетата Х. Цялата планета ще потъне в мрак за няколко дни преди мъртвото небесно тяло да ни унищожи.

Но Мийт не е единственият, които предсказва гибелта на света. Предприемачът Робърт Вицино, който е един от най-крупните собственици на подземни бункери, също се кълне в пристигането на Нибиру (Планетата Х).

Според него световният "елит" вече е започнал да се подготвя за края. В интервю за изданието Daily Star той заявява: "Трябва да се запитате, защо Русия разполага с укрития за 40 милиона души? Няма съмнение, че нещо се задава. То ще бъде епично, направо библейско. Ако оцелеете и сте ранени, изгорени от радиация, вие ще трябва да се борите за своето оцеляване срещу милионите плъхове и други гадини, които ще плъзнат по улиците, както и срещу другите хора като вас — това се нарича ад на земята."

В продължение на десетилетия, онези, които се занимават с теории на конспирацията, прогнозират, че невидима планета отвъд Нептун — наречена Нибиру или Планета X — ще унищожи Земята. Но ако това ще ви успокои, ще припомним, че Нибиру трябваше да удари Земята още през декември 2012, после през септември 2015 г., а след това и през декември 2015 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алоу

    24 2 Отговор
    Тази очилата п.атк.а трябва незабавно да бъде арестувана и уволнена
  • 2 Сноудън

    33 5 Отговор
    Статията щеше да бъде по-интригуваща ако Русия или по-точно Путин е издал заповед да се насочи планетата Х към белия дом да унищожи САЩ!
    Или нещо от сорта "само" НАТО и САЩ могат да ни избавят от това злодеяние!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 незнайко

    17 2 Отговор
    Ако е така, то тази планета вече трябва да се вижда. За да има затъмнение от 3 дена това значи, че тя са движи с приблизителна скорост около слънцето както земята. Орбитата трябва да бъде между Земята и Слънцето и да е разширяваща се спирала. Може би американците така са кацнали на Луната. Бункери се строят от втората световна война до сега, за да се пазят не от Небиру а от атомна война.
  • 5 Бай хой

    9 3 Отговор
    Язък, а аз си мислех че жива планета ще удари земята. Въхр въхр въх. И ся ко ши прая?

    Коментиран от #7

  • 6 Пешо

    14 0 Отговор
    Аз отивам да копам а пък вие си говорете..
  • 7 Пол

    7 8 Отговор

    До коментар #5 от "Бай хой":

    Не се подигравайте, на този прогнозатор...! Истината е, че поне 10000 пъти, от 20 години, досега света бе на границата да бъде унищожен... Планетата и слънцето и наред. Ще ти доверя, че с риска да ме вземеш за луд, бях на границата да се стигне до този кошмар и за наредя категорично на някои същества, заради политици, корумпирани следователи, рекетьори на невинни хора, джихадисти и други уроди... но поне засега света няма да бъде затрит. Само, че аз реших да престана с човешките си мъки сред тоя гаден корумпиран свят. И вместо астероид или планета да удари земята, ще се превърна отново в нечовек и лично ще изтръгна и разкъсам душиците на всяка човешка и астрална гадина, която е вършила гадости в тоя свят. Нещо като Възмездие за подигравките с Божията Правда. така, че не е за подигравка работата и прогнозите... хората виждат симптомите. Но няма да се случат... заради добрите хора, заради невинните растения, животни, планета; заради невинният живот, който страда мре заради уроди. но уродите няма, да се радват до 1 година да ме видят и срещнат... че кой се радва да види смъртта? Зимата съм аз, пустинята съм аз. Само любовта към невинният живот, към добрите, към красивото ме спира да покажа на горделивите мафиоти полиници изверги какво зло може да срещнат, тогава и кръвта им ще замръзне и душите им ше се разпарчосат. Звучи доста глупаво за теб и други. Но врабчетата, славеите, слънчевите и руги знаят, че не лъжа. Затова, че не се подигравайте на този предсказа
  • 8

    23 2 Отговор
    Пак ли почнаха бе, една година не е минала без да има предсказания за унищожение на света, не ни трябва друга планета ние сами ша се затрием един ден.
  • 9 яко ма е страх

    16 1 Отговор
    маи има журналист за диспансеризация
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сеско

    8 3 Отговор
    Чакам с нетърпение !!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Къртев

    4 2 Отговор
    Ама вярно ли?
  • 14 джихадист

    6 1 Отговор
    Алах Алах,,,, стига глупости бе ние за какво се напъваме толкоз
  • 15 Петър Папазов

    12 1 Отговор
    Рано е! Само 16 години минаха от края на Света през 2000 година.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 жаден

    30 3 Отговор
    Не ме е яд за друго,ама тая година сварих много ракия,ще стане зян,язък тц,тц тц...

    Коментиран от #21

  • 18 Garrincha

    3 0 Отговор
    Ако "мъртва" планета удари Земята, по-добре бункерите да са на Марс ...
  • 19 КУЧЕ

    1 2 Отговор
    ЩЕ МУ УДАРЯ ЗАДНИКА С МОИТА ПЛАНЕТА НА ТОЗИ ПРОСТ УЧЕН И НА ПОДОБНИ КАТО НЕГО
  • 20 pa4e

    2 1 Отговор
    to v bg.givot li e da mu mislqt tiq deto imat kvo da gubat pres ... mieeeeee
  • 21 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "жаден":

    Не се къхари и не губи време,дай си адреса да дойда да ти помогна да не иде зян ракията,че ми се къса сърцето,като разбрах за проблема ти,хора сме трябва да си помагаме в трудни за сета моменти
  • 22 v1989

    2 2 Отговор
    Врачката каза... Големи ясновидци, голямо чудо, няма нужда от предсказания, света и без друго е към приключването си,а аз очаквам Второто пришествие и кой е казал,че няма да има такова? :>
  • 23 байно

    3 0 Отговор
    ей е.авкате се вие ама дано да не ни запари под сандалките,аз утре викам багера бункеру да копа у задния двор на комшийката

    Коментиран от #25

  • 24 Кобрата

    3 2 Отговор
    Пак се почна с техните лъжи...лошото е, че има балъци дето им вярват!
    Помня си как преди години плашеха пак с такова нещо, прогнозите бяха за 21 декември 2012-та, но вече сме 2017-та и планетата още си е цяла!
  • 25 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "байно":

    варди само да не разкъртиш гълабарника
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 тошибиян

    0 3 Отговор
    наро4но пускат фалшиви събития за края на света за да ни подлъжат 4е това е поредния кьорфишек и да гледаме с това на смешка...проблемът е само 1 4е с всеки кьорфишек се приближаваме към реалното събитие което пак ще гледаме с насмешка но ще е истинско и ще сложи край на мъките ни..целта е да умрем без паника...
  • 29 Елементс гайдми

    2 0 Отговор
    Марс излиза от орбита, няма никакво нибиру .... Но по скоро ще удари меркурий и двете излизат от слънчевата система, тогава света ще евоюлира, понеже граеитационните вълни ще промвнят и характера на нашата звезда, и тя ще стане червен гигант, хората ще могат да летят и да стигат до венера в такъв полет
    Нарочно казват на марс нибиру .... За да няма паника, напълно е възможно дори да не станем свидетели на това защото вероятно ще се случи през деня, но еволюцията ще е почти мигновена
    Има вероятност да се появят и портали червеи и да бъдем асимилирани в така наречения ад и рай, и така нататък
  • 30 К1К1

    3 2 Отговор
    Има решение. Ако народа гласува за ГЕРБ, лидерът на партията ще отклони планетата със силата на мисълта си.

    Коментиран от #31

  • 31 Факта

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "К1К1":

    Ако имаш впредвид великият ни Баце, нещо не вярвам? Тоя и гилдията им само строят дивотии, които реално нищо не помагат на хората. Детски площадки, градинки с треволяци и папрати, стадиони. Това няма нищо общо с правилното, за да се създаде възроди една реална предприемаческа икономика. Трябва да се дават пари на всеки човек, коийто реално иска да произвежда, да извършва стопанска дейност, какъвто е замисъла и на еврофондовете. Но разни индивиди комисарчета и местната НОМЕНКЛАТУРА ЛАПАЧИ пращат тия пари в схеми за бързо усвояване от техни обръчи фирми. затова дребният бизнес загива, нов не се създава, остават едрите мафиоти монополи техни хора. И при цялото това секюрити, което пропускало и по минимум 30 непознати имигранти през оградата, явно тая кочина оглавявана от твоя Баци за чеп не става освен да лапа - визирам държавната-областна-общинска администрацион. Нищо обидно - това им е навик от 72 години "научен комунизъма". И така ще си як арат и техните унуцзи, понеже като си ги назначат на постове - с каквито се събереш такъв ставаш или напускаш...! Затова не чакай нищо добро от твоя препрепревелик Рамбо, понеже се доказа като манипулатор и наш демагог! Но е един от стотици хилядите тук, за да е някакво изключение. А вярвай!
  • 32 Lili

    0 0 Отговор
    Xa Xa Xa she se spasi elitut. Sus tazi radiacia koiato she plamne ot stoticite atomni centrali dori i xlebarkite niamat ninukav shans za oceliavane niama da ima vuzdyx vuv produljenie na xiliadi godini..
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Глупости

    0 0 Отговор
    Край на света ще има но няма да е сега тези глупости ги пускат малоумни хора не вярваите ако идвашидваше края на света путин тръмп щяха да отидат в международната космическа станция а и няма страшно ако доиде края на света скриите се в мазето ще имате надежда за живот