Last news in Fakti

4 Януари, 2017 08:42 1 466 0

Под носа на полицаите! Бандити задигнаха бижута за $6 милиона

  • ню йорк-
  • сащ-
  • обир-
  • бижута-
  • полиция-
  • бандити-
  • нова година

Навън хората празнуват - ние си вършим необезпокоявано работата

Под носа на полицаите! Бандити задигнаха бижута за $6 милиона - 1
Снимка: БТА/ AP

Американската полиция издирва трима души, извършили обир като по филмите в новогодишната нощ в Ню Йорк, съобщи Ей Би Си 7.

Престъпниците са откраднали бижута на стойност 6 милиона долара от сграда, намираща се на няколко пресечки от „Таймс скуеър“.

Минута след настъпването на новата 2017 година тримата влизат в сграда, в която се намират сейфове на известен бижутериен магазин. Те се възползват от шума и празненствата навън и необезпокоявано извършват обира – под носа на хилядите полицейски служители, разположени на централните улици в метрополиса.

Полицията подозира, че може да става въпрос и за вътрешна работа. В новогодишната вечер в центъра на Ню Йорк е имало над два милиона души.

Бандитите са успели да се влеят в тълпата, а по всяка вероятност обирът е планиран дълго време. Никой не ги забелязва.

Полицейските служители се надяват да намерят извършителите с помощта на записите от видеокамерите, разположени в сградата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА