7 Януари, 2017 20:03 1 527 13

Льо Пен: Стига с тези конспиративни теории за хакерите!

  • марин льо пен-
  • франция-
  • русия-
  • сащ-
  • хакери-
  • избори-
  • конспиративни

Марин льо Пен заяви, че няма ясни доказателства за намеса на руски хакери в американските избори

Льо Пен: Стига с тези конспиративни теории за хакерите! - 1
Снимка: БТА/ AP

Лидерката на политическата партия „Национален фронт“ Марин льо Пен определи информациите на руска хакерска намеса на изборите в САЩ като конспиративна теория.

Лидерката на френската крайна десница също така обвини американските власти в липса на уважение към техните съюзници.

„Смятам, че живеем във време, в което конспиративните теории са много популярни. Не съм сигурна дали има сериозно доказателство, подкрепящо обвиненията за кибератаки“, заяви Марин льо Пен, цитирана от „Политико“.

Тя обвини САЩ в липса на уважение към приятелски страни заради подслушването на съюзници, което по думите й е недостойно.

През месец април тази година ще се проведат изборите за президент във Франция. Марин льо Пен има амбицията да стане държавен глава.

В края на миналия месец тя заяви, че ако бъде избрана за президент, то може да обърне гръб на Европейския съюз и НАТО да последва сценарий „Frexit“.

В интервю за гръцкия вестник „Димоктария” Марин льо Пен заяви, че хората трябва да имат право да изберат свободата пред робството и изнудването, наложени от Брюксел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    3 18 Отговор
    Ами всеки си защитава източника на доходи. Доказа се че получава субсидии от Кремъл и сега лае. А и който е прегазил собствения си баща за да докопа власта в една партия не заслужава внимание и уважение.
  • 2 иии

    5 4 Отговор
    ВЯРНО Е.
  • 3 Баткото

    11 1 Отговор
    Демокрацията позволява на всеки да говори каквото си иска. Този ,който има повече пари за да плаща на медиите се приема ,че е прав и говори истината ...В съда е същото :който има пари е невинен ,който няма пари е виновен...Така парите движат света.
  • 4 Патето Яки

    1 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: свободата пред робството и изнудването, наложени от Брюксел

    Другаря Путин каза.
  • 5 antimediator

    2 10 Отговор
    Какво друго да каже , като и е платено!Същата история като с АТАКА .
  • 6 onq s konq

    2 9 Отговор
    Същия В.Сидеров,но с рокля-заиграване с националистическите чувства на народа,щедро финансиране от Русия.
  • 7 Диди

    2 10 Отговор
    Тая лае доста,но французите трябва да са доста глупави,за да я изберат.
    Къде се скриха троловите,да отрекът,че не е спонсорирана от Путъо?

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Димитър

    6 1 Отговор
    Диди според тебе Путин ги спонсорира всички. Много пари изваси тоя човек. Гледам почнала си да пишеш като всички тука : путьо хахаха напредваш ама си като в началото . Ако беше и да развиваш мозъкааа . Жената е националист , както и Тръмп и всички такива си приличат с Путин , защото и той е националист , за това си приличат , а не защото Путин и е спонсор
  • 9 абе овча главо

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Диди":

    А нещо да си чула за доказателства ма ???--къде са доказателствата??? Когато САЩ извади пред света доказателствата-тогава олигоф...ните можете да се пенявите тук-ясно? Защото аз пък твърдя,че Обама яде на закуска САМО бели дечица-пеленачета....
  • 10 Трол

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Диди":

    Тук съм, к'во искаш, да ти уйдисвам на акъла? Няма да стане, не съм толкоз прост! Иначе нещата са ясни, Путин избира американския президент, Путин купува западни политици, Путин си прави каквото си иска! И да скимтите и да не скимтите, излиза че Путин управлява света. Дали и вас не ви е купил, така от кумова срама да има чакали да вият срещу него?

    Коментиран от #11

  • 11 antimediator

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "Трол":

    Явно си доста неграмотен , щом на черното казваш ,че е бяло.
    Руснаците имат традиции още от времето на Коминтерна във финансирането на подобни деструктивни обществени движения.
    У нас кой финансираше преди 1944 година Комунистическата партия?!
    Шумкарите,Димитров,Коларов ,В.Пеева и другите измекяри бяха пряко финансирани от Москва.
    Червените андарти в Гърция кой ги финансираше?!
    Атака да не би не получава руски пари?!
    А на твоя Путин дните са преброени.
    Панимаеш?

    Коментиран от #12

  • 12 Трол

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "antimediator":

    Някъде да съм твърдял, че това което казваш не е вярно? Нещо сам се навиваш, на тези повдигнати от теб! На неграмотност трудно ще ме обидиш. Да съм казал, че комунистите не са измекяри? Напротив измекяри са, като сегашните им наследници, ама те имат откъде да се научат. Без подкрепата на Москва, 5000 я има я няма шумкари едва ли щяха да вземат властта. Но затова се разбраха чичко Сталин и чичко Чърчил. Що се палиш за твърдения, които не съм твърдял, незнам. Аз ли съм неграмотен, друг ли е тъп? Нещо търсиш, както едно време някои са търсели врага с партиен билет. Ми търси си го, като си нямаш друга работа. Ама вече няма Белене и ми е през ............ к'во търсиш!
  • 13 Иван

    0 0 Отговор
    Капитализмът залязва.
Новини по държави: