8 Януари, 2017 08:35 3 668 33

Тръмп: Само глупак би помислил, че е лошо да сме приятели с Русия

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • избори-
  • президент-
  • русия-
  • глупак

Русия ще ни уважава много повече, когато аз съм президент, написа Тръмп

Тръмп: Само глупак би помислил, че е лошо да сме приятели с Русия - 1
Снимка: БТА/ AP

Да имаш добри отношения с Русия е добро нещо, а не лошо. Само глупавите хора биха си помислили, че това е лошо нещо. Когато аз съм президент, Русия ще ни уважава много повече, отколкото сега.

Това написа в профила си в Туитър новоизбраният американски президент Доналд Тръмп.

Думите му идват часове, след като настоящият държавен глава Барак Обама заяви в интервю за Ей Би Си, че Владимир Путин „не е от нашия отбор“.

„Едно от нещата, които ме притесняват, е, че някои републиканци имат повече доверие в Путин, отколкото в някои хора от партията на демократите“, заяви американският президент.

Американските разузнавателни служби публикуваха доклад, според който руският президент е наредил кампания, която да удари по кандидатурата на Хилъри Клинтън и която да повлияе на крайния резултат от изборите в САЩ.

Тръмп заяви, че няма никакво доказателство в твърдението, според което хакерите са повлияли на изборите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 калъч

    28 4 Отговор
    Заглавието да прочетът-стоян георгиев,Деси,и още няколко шмъркела и да си помислят те какви са-...според Тръмп....

    Коментиран от #10

  • 2 тролчета

    29 4 Отговор
    Американските тролчета в бг форумите - беснииии!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 3 kcaniba

    17 5 Отговор
    Този новоизбраният от Путин, американски Презитент е предател на десито, стоянчето, дидито и всяква русофобска ........!!!))))
  • 4 ссс

    5 21 Отговор
    На руските тролчита им стана лошо след като прочетоха заглавието - Как това е невъзможно ?! Русия+САЩ=дружба, не може да бъде, понеже ние русофилчеата оставаме без хляб (купейки).

    Коментиран от #6

  • 5 кирил

    8 23 Отговор
    русия е в тежка икономическа демографска и политическа криза.дезинтеграцията от времето на разпада на ссср продължава.регионите не искат да издържат олигархична москва.рускоезичното население стана малцинство в 60%от територията.на практика то липсва в северен кавказ и части от сибир.разпадът продължава

    Коментиран от #7, #11, #14

  • 6 гост

    17 4 Отговор

    До коментар #4 от "ссс":

    Пич, бъркаш...точно обратното е! ... а и не русофилчетата остават без кОпейки, щото то и без това копейки няма! Докато виж сороските центове на "Америка за България" може чувствително да намалеят, ако възникне дружба между Тръмп и Путин. НаУи? ;)

    Коментиран от #8

  • 7 гост

    12 4 Отговор

    До коментар #5 от "кирил":

    Прав си!
    Пречупи го през призмата "България/София - българи/цигани+турци "...прекалено си ПРАВ, във всяко едно изречение!
  • 8 ссс

    5 11 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    За сорсоидите не знам, но местната армията от копейко-путиноидчета, свято вярват, че дружбата между ркснаци и хамериканци е нереална.
    Как ще изглежда това, великорусите ще станат приятели с долните краври, империалисти и световните терористи, не е ли нонсенс ?? Кажи ми кой ти е приятел, а аз ще ти кажа колко струваш ти !

    Коментиран от #12

  • 9 Хасан

    11 2 Отговор
    Запада успя да е световен лидер в много области благодарение на подземното богатство на Близкия изток..За да продлъжи своето господство и през този век иска газта и петрола на Русия и няма да се спре..
  • 10 tost

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "калъч":

    Абсолютно си прав за споменатите плужаци,обаче те не са виновни че с това си вадят ляба (да плюят против дадена държава).Предатели винаги е имало ,под турско робство са се продавали за някой друг грош а сега за няколко пробити долара

    Коментиран от #13

  • 11 начо

    6 14 Отговор

    До коментар #5 от "кирил":

    те и в кремъл знаят че русия е бита карта и изнесоха семейства и пари на запад,само нашите рушняци не го разбраха.вземете пример от корнелия,синът й вече е с американско гражданство и разкошна къща.маман има много от приватизацията
  • 12 гост

    14 3 Отговор

    До коментар #8 от "ссс":

    Има хейтъри и хейтъри. Аз не съм от тях, за разлика от теб! Нямам предпочитания (приятели), базирани на омраза, за разлика от теб. Нито имам нужда да ми поставяш цена!
    А по отношение на това, чия страна заемам - на мирното, взаимноизгодно съвместно съществуване. Мнението ми е, че Европа би била много по-силна, ако е независима от САЩ и работи съвместно с Русия, отколкото тотално манипулирана от САЩ и против Русия. Това е!
    RESPECT!

    Коментиран от #16

  • 13 ссс

    5 12 Отговор

    До коментар #10 от "tost":

    Не точно така, понеже плювачите на дадена държава с путиноидна жилка са болшинството във Факти бг ! Поразгледай новините и коментарите под тях и ще се убедиш, впрочем ти и сам го знаеш, че е така, понеже и ти си един от тях дето плюят за купейки. Въпрос : Който се е продал за долари е предател, а който се продал за жълти купейки, какъв е ??
  • 14 корса

    12 2 Отговор

    До коментар #5 от "кирил":

    Хасан е с много по-умно изказване от теб!

    Много са ти промили мозъка!
    Демогравска криза има в уса, там са латиноси и печки!
  • 15 тошибиян

    10 3 Отговор
    САМО ДА НЕ ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА КЕНЕДИ
  • 16 ссс

    3 10 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Смешно е, хем си хнйтър, хем не си ! Ако не си, престани да хейтваш с различни никове, господин хейтъре.

    Коментиран от #18

  • 17 мишо

    15 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    "Тръмп: Само глупак би помислил, че е лошо да сме приятели с Русия"

    И колко много глупаци са се изказали под статията!
  • 18 гост

    9 3 Отговор

    До коментар #16 от "ссс":

    Безсмислено е да обяснявам цената си на човек, мислещ единствено в рубли и долари, стойността за който е пряко зависима от курса за деня. Никога не съм изказвал и отстоявал мнение от друг ник, ако това ще те успокои. За това кой точно е хейтъра и трола остави оценката на останалите. Аз съм просто човек с мнение, необременено с двуполюсно мислене.
    И понеже ти е трудно да асимилираш, нещо различно от двуполюсният модел, нека така ти го обясня:
    Живял съм и в двата периода, с двете ориентации. Когато и където да пътувам в България виждам много добре какво е било влиянието на рублата и какво е понастоящем влиянието на долара. Да не говорим, че освен видимото имам наблюдения и житейски опит прямо много невидими, но пряко осезаеми във всекидневието фактори. Животът има два аспекта: материален и нематериален. Когато оценката ти се базира само на единият аспект, то тя издиша. Разбира се, не е коректно да се прави съпоставка на времево отдалечени икономически обстановки и играчи, и да се мисли, че този, при когото си бил/си по-добре (според субективната си оценка), би ти предложил същото в бъдеще. Времето е най-добрият съдник, доколкото човек е прекалено податлив на промяна на виждането си, спрямо моментното си състояние.
    Sorry, малко трудно за асимилиране ти го написах.

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Румен

    8 4 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Тоя едва ли ще разбере какво си му написал...Просто не е на това ниво-нито интелектуално,нито морално..

    Коментиран от #21

  • 20 ссс

    3 8 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Теб май те изби на дървена философия, а тя наистина е трудна за асимилиране, не съм даже уверен дали асимилиране е точната дума.От многото букви дето си написал, така и не разбрах : Ти, за дружбата ли си между великорусите с долните краври, империалисти и световните терористи, или си против ?? Питам, понеже според мненията на местните копейкаджийчета се получава едно голямо противоречие ! От една страна те (русофилите) плюят по американците и ги изкарват, какви ли не изроди, бандити и т.н., а от друга ръкопляскат и уж се радват, че същите тези изроди-кравари, ще водят дружба с великата и непобедима ! Ако имаш някакво мнение по този въпрос, моля, заповядай ! Ако нямаш такова, не е нужно тук да философстваш на съвсем други теми и да разтягаш локуми. Надявам се, че си разбрал смисъла на въпроса ми.

    Коментиран от #29

  • 21 ссс

    3 9 Отговор

    До коментар #19 от "Румен":

    Този същия въпрос ти го задавам и на теб, "умнико" - Кажи, ти одобряваш ли приятелството между правилната Русия и неправилната Америка ? Имаш ли някакво мнение или само хейтваш ?

    Коментиран от #22

  • 22 ссс

    2 9 Отговор

    До коментар #21 от "ссс":

    Какво стана ве Руменчо, защо си глътнА граматиката и мълчиш кът пунда ? Впрочем то си беше ясно, че си едно обикновенно троло-хейтърче, като всички местни русофилчета ! Между другото, нещо взехте да ми омръзвате, а и кайсиевата ми ракия, може да изстине в хладилника така, че продължавайте да тролите. До като ме няма, давам добро !
  • 23 onq s konq

    3 15 Отговор
    Този изопщо не разбира в какво се забърква ! Да си приятел с руснаците е равно на самообииство !!!
  • 24 до ссс

    6 1 Отговор
    Няма какво да се обясняваш тук бе ...

    Коментиран от #25

  • 25 ссс

    2 5 Отговор

    До коментар #24 от "до ссс":

    Палячо ке викаш на тейку си, льолик...
  • 26 ушльопак

    9 1 Отговор
    По-голяма пунда от теб няма тук в форума.Ти даже сам го знаеш и затова избиваш комплекси тук-щото пред компа си "велик".А явно в живота си шмьркел,нямащ даже и човешко достойнство.Айде пийни още едно весело хапче и продьлжавай с избиването на комплексите.И като продьлжиш така още малко ще ни пишеш от Карлуково-ако вече не си там.

    Коментиран от #27

  • 27 ссс

    1 10 Отговор

    До коментар #26 от "ушльопак":

    Апчита не пия за разлика от теб. льолик-ушльопак, предпочитам кайсиева ракия със сланинка препечена и салатка естествено. Пия си тук и се кефя на гърчовете на поредния русо-троло-хейтър дет си мисли, че ша ма убиди. Аре, марш ! Има ли други русофилчета, дет желаят да ма убидят ? Следващия моля...
  • 28 стоян георгиев

    3 14 Отговор
    само глупак може да си мисли че е възможно да е приятел с русия и да живее с ценностите дето имаме.популизма на тръмп скоро ще се сблъска с деиствителността и удара ще бъде много тежък за него :))))))))))))))))!
  • 29 гост

    7 2 Отговор

    До коментар #20 от "ссс":

    Философията е дървена, само за дървените глави, особено за изгнили такива. Макар и леко философско поднесено съм ти дал достатъчно насоки за размисъл. Това, че не ги виждаш и продължаваш с въпросите, изискващи отговор с Да и Не, говори, че спора и диалога с теб е кауза пердута.
    ... и все пак да ти отговоря, понеже явно смяташ, че знаеш отговора:
    Където има интереси, няма дружба! Капиш! ;)
    Въпросът, който по скоро те искаше да зададеш е:
    Къде се намират нашите интереси, между тези на големите!
    Отговора, може да го намериш в локумите, които съм разтеглил по-горе. Ама за да го разбереш, ще трябва да нагънеш малко сивият плондер в черепната си кутия.
    А иначе от много десетилетия съществуването на САЩ и Русия е взаимноизгодно и за сметка на всички останали. Двата полюса, на свят, който би бил по-добър, уравновесен и спокоен без тях. Странна ще е бъдеща привидната "дружба", доколкото двете страни извличат ползи от войната, а не от мирното съществуване. Времето ще покаже.
    П.С.
    Отговора не е пряко към теб. Просто разсъждения, целящи да замислят някой различен от теб.

    Коментиран от #30

  • 30 ссс

    1 7 Отговор

    До коментар #29 от "гост":

    Всъщност това твоето не е и отговор, нали ти казах да не ме занимаваш с разни демамгогийки и простотийки ! Отговора не ти е бил уж към мен, а се обръщаш към моя коментар ! Нямам нищо напротив, пиши си, колкото си искаш , разтягай локумите, само, че не ме занимавей с твоите глупости.

    Коментиран от #31

  • 31 Трол

    4 1 Отговор

    До коментар #30 от "ссс":

    Още ли сссъскаш? Айде отивай да нункаш, заработи си днеска надницата!

    Коментиран от #32

  • 32 ссс

    1 3 Отговор

    До коментар #31 от "Трол":

    Ти льолик мойта надница не я мисли, помисли по добре за своята, че с тези жълти купейки дет ви ги отпускат да цвърчитте из форумите, ще бачкаш денонощно, льолик. Аре, барай по задачите !
  • 33 Иво

    0 0 Отговор
    Само глупак би помислил, че е лошо да сме приятели с Русия