10 Януари, 2017 09:33 2 167 3

Сняг покри цяла Гърция 

  • сняг-
  • гърция

Заради лошото време училища и детски градини и днес ще останат затворени

Сняг покри цяла Гърция  - 1

Столицата Атина и цяла Гърция осъмна със солидна снежна покривка. Заради лошото време училища и детски градини и днес ще останат затворени, а на места трафикът е нарушен, съобщават медиите в южната ни съседка.

Пътищата са проходими в зимни условия, но властите препоръчват на водачите на моторни превозни средства автомобилите им да бъдат оборудвани с вериги.

Синоптиците очакват снеговалежът да продължи да бъде интензивен не само в континенталната част, но и по островите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби келеша

    7 1 Отговор
    Снегът е нещо хубаво, премахва лошотията у хората, също така където вали сняг всяка година няма отровни животни - скорпиони, паяци, отровни медузи, има само 2 отровни змии - пепелянка и усойница, но тяхна отрова не е толкова силна колкото на тези видове в по-топъл климат
  • 2 До Боби Келеша

    1 7 Отговор
    Не стига,че си неук,ами и се опитваш да разсъждаваш по теми,които не са ти много силни....Така като чета.Моля те,за да не се излагаш повече,хващай лопатата и отивай да ринеш сняг
  • 3 Снежко

    3 0 Отговор
    Ще им дойде нанагорно. Не са свикнали със студа, нямат зимни гуми, а повечето са виждали снежинки само в чашите с узо.
Новини по държави: