Last news in Fakti

12 Януари, 2017 04:16 1 036 5

Броят на бежанците в Германия е намял с една трета

  • бежанци-
  • германия-
  • томас де мезиер-
  • намалял-
  • брой

Мерките на германското правителство и на ЕС дават резултат

Броят на бежанците в Германия е намял с една трета - 1
Снимка: БТА/ AP

Броят на бежанците, търсещи убежище в Германия през 2016 г. драстично е намалял в сравнение с 2015 г. Това съобщи на пресконференция в Берлин германският вътрешен министър Томас де Мезиер.

През 2016 г. убежище са потърсили 280 000 души. През 2015 г. те са били 890 000. Томас де Мезиер заяви пред берлинската преса, че Германия е успяла да подреди миграционния процес, да го управлява и да ограничи числото на хората, които искат да влязат в Германия.

Според него това показва, че мерките на германското правителство и на ЕС дават резултат. Германия затегна граничния контрол. За миналата година 21 000 мигранти не са допуснати на германска територия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    7 1 Отговор
    Да бе да...Чакайте да се оправи времето и гледайте тогава кво ще стане...:(
  • 2 гост

    5 1 Отговор
    Ей тези на снимката само чакат някоя германка да се остане сама, та да я напънат през панталона да й го бутат. Не ги ли е срам вече. Забраняват късите поли в училищата, табели на арабски в басейните да не се съвкупляват или опипват деца във водата, преханаха свинското месо от училищата, подканят европейките да не носят нормални дрехи, а да се закриват, та да не подклаждат нагона на животоподобните. На всичкото отгоре чужденците завладяват затворени сгради, цоцат само пари, и си пътуват свободно до размирните региони, все едно са на почивка. И това на гърба на всички ни, не само на Германия. Нищичко не са постигнали в овладяването, ако бяха то нямаше да ги газят с тирове и да ги взривяват по коледните пазари. Все по-зле ще става ако не започнат масово изселване на мигрантите, които не са от Сирия. Имат военни самолети, пълнят ги и излитат, на полет по 250 човека е по-добре отколкото по 600евро всеки месец и осигурена квартира и храна.
  • 3 димо

    5 1 Отговор
    да, "бежанците" намаляха защото станаха мигранти.
  • 4 Диди

    1 1 Отговор
    Германия се събуди.Проблема е,че арабските държави,,не искат,,да си вземат терористите обратно,но германците козаха,ако не си ги вземат,ще им намалят или спрат финансовата помощ за развитие.Лошо е ,че трябваше да стане атентат,за да са събудят и да задействат промени в законите.Германия ще се справи.
  • 5 Диди

    1 0 Отговор
    Турско семейство,живеещо в Германия,съди това,че дъщеря им да бъде освободена от ,,спортния час,,в училище,където момичета и момчета спортуват заедно,тъй като религията не им позволявала това..Европайският Съд издаде решение,че ученичката трябва да взема участие в урокът,,спорт,,.Съдът каза,ние живеем в Европа и при нас правилата и законите са такива.Така трябва да бъде.
Новини по държави: