Last news in Fakti

11 Януари, 2017 19:51 2 667 7

Тръмп призна за намеса на Русия

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия

Той все пак демонстрира позитивно отношение към Владимир Путин

За първи път новият президент на САЩ Доналд Тръмп призна, че Русия вероятно се е намесила в президентските избори в страната, съобщи „Ню Йорк Таймс“.

На въпрос каква е оценката му за хакерските атаки срещу Демократическата партия по време на предизборната кампания Тръмп заяви: „Мисля, че беше Русия“. Малко по-късно той допълни, че може да става въпрос и за друга страна.

Все пак Тръмп напълно отхвърли твърденията, че руските власти разполагат с компромати за него.

„Това са фалшиви новини. Такова нещо не се е случвало. Това са обвинения от наши опоненти, които действат заедно. Медиите, които разпространиха тези информации ще си понесат заслуженото. Това са болни хора. Уважавам факта, че Владимир Путин потвърди, че това са лъжи.

Ако Путин харесва Доналд Тръмп, намирам това за полезно, не за вредно (...) Не знам дали ще се разбера с Владимир Путин. Надявам се да е така, но има голям шанс да не е. Но и да не е, мислите ли, си, че Хилъри щеше да е по-твърда с него от мен? Някой в тази стая вярва ли го? Я не се шегувайте.Отношенията ни с Русия в момента са ужасни“, зави Тръмп по време на специалната пресконференция.

Той коментира и обвиненията, че е имал непристойно поведение в руска хотелска стая.

„Има камери на най-странни места. По-добре бъди внимателен или ще се гледаш по нощния канал“, заяви Тръмп.

Той обвини CNN в разпространение на фалшиви новини и отказа да отговори на въпрос от техния репортер. Тръмп допълни, че ще представи план за отмяната и подмяната на здравната реформа на Барак Обама в почти еднакъв период.

„До 90 дни ще излезем с доклад за киберотбраната и нейното заздравяване. Разузнаването е много важно като ние ще назначим някои изключителни хора. Подписах документите за пълното предаване на бизнеса си в ръцете на децата ми“, заяви Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стстст

    21 5 Отговор
    Тази статия е пак изсмукана от някъде!
    Аз пък казвам че Путин бил признал че е трети братовчед с Тръмп и затова му е помогнал на спечели изборите! Още Путин държал като компромат пъпната връв на Тръмп и ако втория кривнел от правилата определени от първия то същия щял да хвърли връвта в откритата тоалетна на къщата си в Сибир!
  • 2 тъп тръмп

    9 18 Отговор
    КАКВО ДА КАЖЕ ТРЪМП? ТЪПО Е ДА ПРИЗНАЕ ЧЕ Е СПЕЧЕРИЛ БЛАГОДАРЕНИЕ НА МРЪСНИТЕ ИГРИЧКИ НА ПУТИН!
  • 3 kcaniba

    18 7 Отговор
    Този льош!! Льош Путин!!!
    Оня ден спуках гума на мерсито!!!
    Путин я надупчи!!!!

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "kcaniba":

    Абе това ясно,ама другият път викни плевньо да надува,той го може!
  • 5 Брат ми

    11 3 Отговор
    Да бе да...Ню Йорк таймс...Хахаха...най _ еврейското вестниче...На баба Килъри десното м.до
  • 6 мужик

    6 5 Отговор
    Въй какая беда, кратка бъйла радостта на путинофилските чеда:)))
  • 7 стоян георгиев

    0 2 Отговор
    да както казах тръмп ще се изметне за русия и ето става.малко по-малко,дори още да не е станал президент.щял да бъде по-твърд от хилари :)))))))))))))))!