Last news in Fakti

12 Януари, 2017 10:32 837 3

Американските служби не са изготвяли компромата за Тръмп

  • доналд тръмп-
  • компромат-
  • служби

Директорът на разузнаването вече е разговарял с новия президент на САЩ

Директорът на американските разузнавателни служби отхвърли обвиненията на Доналд Тръмп, че службите стоят зад теча на информация, твърдяща, че Русия разполага с компромати за новия президент на САЩ, съобщи Би Би Си.

Директорът на Националното разузнаване Джеймс Клапър заяви, че е притеснен от теча. Той подчерта, че разузнаването не е давало оценка, че информацията е достоверна.

„Искам да подчертая, че този документ не е продукт на американското разузнаване. Той не е съставен от службите. Той не е разпространен от службите“, заяви Клапър.

Той заяви, че вече е разговарял с Тръмп по въпроса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той подчерта, че разузнаването не е давало оценка, че информацията е достоверна.-важното е да се плюе нещо
  • 2 Пеньо

    0 0 Отговор
    Значи все пак има такъв компромат. Кой ли ще да го е правил? Май е работа на някой гном.
  • 3 Дядо поп

    1 0 Отговор
    Реват повече от сарански мечки тия около Обама,явно много
    ги боли от загубата на властта,това значи,че Тръмп е на
    прав път.