Last news in Fakti

12 Януари, 2017 11:07 1 942 16

Американски танкове започнаха да пристигат в Полша

  • сащ-
  • танкове-
  • полша

Започна най-голямото разполагане на американски военни в Европа от десетилетия

Американски танкове и бронирани превозни средства, заедно с 3000 американски военнослужещи, започват да пристигат в Полша от днес, съобщи Би Би Си.

Това е част от плана на действащия президент на САЩ Барак Обама за успокояване на съюзниците в НАТО от надигащата се руска заплаха. Това става само дни преди встъпването в длъжност на Доналд Тръмп, който дава сигнали за подобряване на отношенията с Русия.

Това ще е най-голямото американско военно укрепване в Европа от десетилетия. 80 бойни танка и стотици бронирани превозни средства вече пристигнаха в Германия. Те вече се транспортират към Източна Европа.

Очакват се военни учения и в Балтийския регион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 полша

    11 12 Отговор
    Както се казва добре дошли !

    Да ги посрещнем с хляб и сол!!!
  • 2 Kcaniba

    19 11 Отговор
    Полските мишки са зациклени в геополитическият си колапс!!!
    След загубата на Жеч Посполита, след като са били Факторът на Източна Европа, и са загубили всичко имено благодарение на недалновидните си инвазии срещу Москва и Киев, те продължават да са от губещата страна, винаги избират най губителните за тях политики!!!!
    Америте си пратиха армията на изхранване при полските ку..ви, в близост до границите на Русия с цел - дърпане на лъва за опашката!!
    Лъвът , обаче всъщност е мечка, отговорът ще е асимитреичен и винаги смъртоносен!!!

    Коментиран от #3

  • 3 работник и колхозничка

    9 10 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Какво те е грижа за тях?

    Гледай си руснаците и техния просперитет - нали за това ти плащат!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Kcaniba

    9 5 Отговор

    До коментар #3 от "работник и колхозничка":

    На мен ми плащат да регулирам именно колхозниците, като теб, да работят и да отговарят за действията си!!!
    А грижа за тях, в думите ми няма!!!
    Само констатация на факт тите!!!
    Вземи се заеми с нещо, че да си полезен поне за себе си!!!

    Коментиран от #5

  • 5 работник и колхозничка

    4 7 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Е прокрадват се и заплахи . Типично по болшевишки!


    Важно е да си прибереш парите

    Коментиран от #8

  • 6 Толераст

    16 6 Отговор
    3000 американски военослужещи и 80 танка, стоварени до границата на Руската федерация, са надигаща се американска заплаха.
    Питам се, какво би станало, ако Путин стовари 3000 руски военослужещи и 80 танка в Мексико, до границата с Щатите, в името на успокояване света от надигащата се американска заплаха?

    Коментиран от #9

  • 7 Българин

    5 4 Отговор
    Надявам се да е останала поне някаква част от обществото, която да не се е поддала на разделението и екстраполацията продиктувани от политическия "елит" в България, който между-впрочем е за този, който плаща. Целта дами и господа, завземане на Българската територия по един задкулисен, невоенен начин. Чрез дезинформация, тенденциозна журналистика и крах в културата и образованието, да се формира една народна маса, която сама да предаде държавата си разделяна на русофили и евро-атлантици.
  • 8 Kcaniba

    8 6 Отговор

    До коментар #5 от "работник и колхозничка":

    Параноята е психично състояние, характеризиращо се с повишена тревожност и ирационален страх, нерядко със следи на налудност за преследване и/или придружено от вяра в конспирация. Параноята е болестно състояние, при което човек има усещането, че някой непрекъснато го следи и преследва.
    В медицината терминът може да означава психично заболяване, характеризиращо се със специфична система от илюзии, без нарушения на когнитивните функции.

    обия (от гръцки: phobos – „страх“) е патологичен, натраплив, ирационален и силен страх към специфичен обект, определена дейност или специално обстоятелство; страх, който се разпознава от самия индивид като ексцесивен и безпричинен, но когато този страх се превърне в натрапливо състояние и стане значим източник на разстройство, повлиявайки социалното функциониране, се приема за психично нарушение.

    ВИЕ не сте само русоФОБ, драги ми смехурко, а и параноик, определено....
    Болшевиците ги отепал Сталин 1927 - 1937 гг.
  • 9 шлемник байкалски

    9 11 Отговор

    До коментар #6 от "Толераст":

    Няма какво да се чудиш!

    Когато путин стане съюзник с Мексико да стовари и 500 хиляди танка там !!!

    За сега цяла Европа и САЩ са съюзници и вземат мерки за отбраната на СОБСТВЕНА , СЪЮЗНИЧЕСКА ТЕРИТОРИЯ!!!

    АКО ПУТИН Е ТОЛКОВА МИРОЛЮБИВ КАКЪВТО ГО ИЗКАРВАТЕ ВИЕ -РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ ,ЗАЩО НЕ СИ ИЗТЕГЛИ РАКЕТИТЕ И ТАНКОВЕТЕ ЗАД УРАЛ И ТОГАВА ДА ПРЕТЕНДИРА ЗА ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЯ НА ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА?

    Коментиран от #10

  • 10 солженицин

    7 6 Отговор

    До коментар #9 от "шлемник байкалски":

    Кога ще стане Мексико съюзник на путин? Колко съюзници има путин ? Той и Куба изпусна защото му свършиха парите та за Мексико се гласи?

    Бай Тошо го е казал много ясно "КАКВО ЩЕ РЕШАВАШ ТИ БЕ КАТО НЯМАШ ПАРИ? ЩЕ РЕШАВА ТОА КОИТО ИМА ПАРИ БЕ ..."
  • 11 Дани

    9 7 Отговор
    К...даците американски, искат да направят война далече от САЩ!
  • 12 тука е така

    6 6 Отговор
    Европа НИКОГА исторически не е била в такъв МИР какъвто е в момента,и ние НЕ трябва да позволяваме някой да се меша в този мир!Руснаците да внимават какво правят.
  • 13 Диди

    4 4 Отговор
    Абсолютно си прав.
  • 14 Сталин

    0 1 Отговор
    Слава России Слава Путину Слава РВСН
  • 15 Р-36м2

    0 1 Отговор
    Несе безпокойте ш...ни натовци и хамериканци и техните лизачи от източна васалия скоро ще има широкомащабна и асиметрична руска военна операция в източна европа ще видите как хамериканците и техните лизачи ще бьдат прогонени източна васалия ще бьде окопирана и анексирана от Русия!Всички дьржави от източна европа ще станат руски републики ще бтдат част от Руската Федерация.Руската армия скоро ще влезе в източна европа пионките от източна васалия даму мислят кво ги чака
  • 16 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    НЕЩАТА ОТИВАТ КЪМ ВОЙНА
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания