Last news in Fakti

12 Януари, 2017 21:30 1 645 1

Шпионски игри

  • доналд тръмп-
  • великобритания-
  • русия-
  • сащ-
  • посолство-
  • шпионски игри-
  • кристофър стийл

Руското посолство написа, че няма "бивши" агенти на британското разузнаване

Шпионски игри - 1
Снимки: БТА/ AP, домът на британския агент

Руското посолство в Лондон не остава безучастно към разразилия се скандал с името на Доналд Тръмп и твърденията, че Москва разполага с компрометираща информация за него.

Зад целия скандал стои името на Кристофър Стийл, който разпространи информацията, която се появи в Си Ен Ен и други големи медии.

От руското посолство написаха в профила си в Туитър, че „служителите на МИ-6 никога не са бивши“.

Руската дипломация обвинява британските служби, че искат да ударят както по името на Доналд Тръмп, така и по това на Москва, съобщи Telegraph.

„Дейли мейл“ написа, че агентът на службата за външно разузнаване на Великобритания е изчезнал, след като негово име се е появило в публичното пространство. Таблоидът съобщи, че той е оставил бележка на своя съсед да се грижи за котката му.

Новоизбраният американски президент Доналд Тръмп заяви, че информацията е фалшива и обвини американските служби, че са допуснали тя да изтече.

На снимките е домът на Кристофър Стийл в графство Съри, намиращо се в южната част на Англия.

Шпионски игри


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър Папазов

    9 3 Отговор
    Британските служби са световно известни с перфектните си похвати за дезинформация. Да си спомним за Георги Марков. Убийците и до днес крещят дръжте убийците.!!
Новини по държави: