Last news in Fakti

13 Януари, 2017 13:55 1 140 5

Колеги хвалят агента от Ми-6, който удари по Тръмп

  • доналд тръмп-
  • агент-
  • ми-6

Кристофър Стийл беше обявен за човека, разпространил информацията за руските компромати

Бившият агент на Ми-6, за когото се смята, че е източника на информация за компромати за Доналд Тръмп, е описван от колегите си като сериозен професионалист, който не би се поддал на „обикновени слухове“, съобщи „Индипендънт“.

Смята се, че Кристофър Стийл се укрива през последните дни. Това стана, след като бе обявено, че той е източникът на информацията, че руските служби притежават компрометираща информация за Доналд Тръмп.

Негови колеги отхвърлят предположението, че става въпрос за „фалшива новина“.

„Крис е опитен и много уважаван професионалист. Той не би се поддал на обикновени клюки. Той вероятно вижда нещо в този доклад“, заявява анонимен негов приятел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    2 0 Отговор
    Да не му ядат скоро житото.
  • 2 Morgoth

    0 1 Отговор
    Не може да се подведе лесно? Че кой твърди че се е подвел?!?
    Или наистина има такава информация или това е нарочно пуснат компромат. Всичко в тези служби е политика, в Европа хич не са доволни, че Тръмп стана президент, а Русия далеч не е единствената която се опитва да влияе на вътрешната политика на чужди страни.
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Смята се, че Кристофър Стийл се укрива през последните дни.-Че пък тоя защо се укрива,да не би да го е страх от "американската демокрация"?
  • 4 Бай хой

    0 0 Отговор
    Колеги? Че колко да са тези което? Ми най много пет.
  • 5 иии

    0 0 Отговор
    "Той вероятно вижда нещо в този доклад“ Вижда това за каквото му платили и аз виждам онова ,ама без пари не мога да различа черно от бяло ,хич ме няма с очите , а очилата хубави бая пара струват. Този пък се скри . Да го подложат на детектор на лъжата ще лъсне цялата истина за поръчка от Клинтън и компания..
Новини по държави: