13 Януари, 2017 15:28 2 770 4

Белград: Предайте ни Рамуш Харадинай

  • сърбия-
  • косово-
  • рамуш харадинай-
  • нела кобурович

Надяваме се, че френските органи ще постъпят професионално, твърди сръбски министър

Белград: Предайте ни Рамуш Харадинай - 1
Снимка: БТА/АР

Сърбия няма да се откаже от искането си Рамуш Харадинай да й бъде предаден, заяви министърът на правосъдието на Сърбия Нела Кобурович след спешното заседание на сръбското правителство във връзка с решението на френския съд да пусне от ареста бившия премиер на Косово Рамуш Харадинай, съобщи сръбското радио Б92.

Надяваме се, че френските органи ще постъпят професионално, каза Кобурович. Тя добави, че в разширеното разследване за Харадинай има нови 30 свидетели.

Директорът на канцеларията за Косово Марко Джурич заяви, че Сърбия не приема правосъдие, което оставя ненаказано преследването и убийството на невинни цивилни от сръбска или която и да било друга националност като престъпленията, извършени от Рамуш Харадинай и неговата престъпна група.

На пресконференция Джурич попита медиите дали убиването на невинни цивилни, сред които и бебе на две седмици, е недостатъчна причина Харадинай да бъде предаден на правосъдните органи на Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МРН

    2 1 Отговор
    отрежете му главата на тоя изрод !

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "МРН":

    Че как бе,та тоя е "човек" на НАФТО?!
  • 3 шефа

    0 0 Отговор
    Победителите съдят победените. Америка съди сърбите, а този е бил на американска страна. Така че може да е изрод, но си е техния изрод. Така се изказват президентите на тази велика нация.
  • 4 BMW

    0 0 Отговор
    Значи те искат да им бъде предаден , а нашия престъпник Ц.Василев кога ще го предадат ? Както казва народа "за да получиш първо трябва да дадеш"
Новини по държави: