14 Януари, 2017 18:48, обновена 14 Януари, 2017 21:45 1 241 0

Хакерски атаки... голяма работа

  • хакерски атаки-
  • избори-
  • сащ-
  • хилари клинтън-
  • доналд тръмп-
  • сами джамил джадалах

"Нека Америка да престане да хленчи", пише бизнес съветникът Сами Джамил Джадалах

Хакерски атаки... голяма работа - 1
Снимка: БТА/АР

През последните няколко месеца по света отекваше информацията, че руснаците са се месили в американските президентски избори, подкрепяйки Доналд Тръмп срещу Хилари Клинтън. Роденият в Палестина бизнес съветник Сами Джамил Джадалах, живеещ в САЩ от 1962-а насам, смята подобни теории за нелепи.

"Какво толкова, за Бога!? Не само сме хаквали, но и сме купували, повлиявали и дори убивали в различни избори по целия свят през последния век. Нека либералната Америка да престане да хленчи", пише той в свой анализ за "VeteransToday".

"Руското хакерство...", продължава Джадалах "... не беше насочено към някоя от правителствените организации или агенции, а към Демократическата партия. Демократическата партия, която правеше всичко по силите си, за да направи Хилари президент."

"Медиите обаче забравиха, че хакерските атаки не са директно намесване в изборите по никакъв начин. В последните дни големите медии в САЩ погнаха новоизбрания президент Тръмп, признавайки че информацията на сървърите на Националния комитет на демократите (DNC) е хакната от руснаците. Медии като CNN, например, опитващи се да поставят под съмнение легитимността му на избиране"

Според Джадалах, това е цялата медийна кампания в момента - от "Ню Йорк Таймс", през "ВашингтонПост", та чак до "ХъфингтънПост".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА