Last news in Fakti

17 Януари, 2017 14:45 1 961 3

Нов ужас в Средиземно море

  • средиземно море-
  • ужас-
  • имигранти

180 души в неизвестност

Кораб с около 180 имигранти на борда е потънал в Средиземно море, съобщи 'Hinduistan Times”.

Инцидентът е станал край бреговете на Либия. 180 души са в неизвестност. Спасени са били четирима души. Те са двама еритрейци и двама етиопци., които са пристигнали на пристанището в Трапани.

Оцелелите заявяват, че дървеният кораб е напуснал Либия в петък. Всички на борда му са били от страни в Източна Африка. В събота корабът започнал да се пълни с вода и бавно потънал.

Оцелелите са били спасени от френски кораб на Фронтекс. На този етап са открити телата на 4 от загиналите. Още 34 души са били спасени от друга лодка. Спасителни екипи продължават да търсят оцелели. През миналата година рекордно число имигранти са опитали да достигнат до Европа през Средиземно море. Това стана след блокирането на Балканския път за бежанците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 681 БЪЛГАРИЯ

    9 0 Отговор
    Посейдон си знае работата закриля Европа от гадове терористи !!!
  • 2 Kcaniba

    2 1 Отговор
    Или хуманните Европейски спецслужби ;)
  • 3 шшш

    4 0 Отговор
    Докато има такива като ШМеркел ,където обещават мед и масло ,ще гинат невинни хора , не че ми пука за тези отрепки ,но все пак душа носят. Не е ли по хуманно Шмеркел да ги взема от техните държави ,за да тези кърлежи не минават през европейски страни,където не ги искат,не че има нормални хора където пък ги чакат с цветя и бисквити. Е ,освен Германци ,разбира се, тях и с валек да ги газиш пак ще са душички и няма отказ -искат си аллах акбаровци от ИДИЛ-МИНДИЛ,дори с риск да ги трепят ден и нощ, не мога да разбера каква е идеята на правителството им...
Новини по държави: