22 Януари, 2017 09:02 1 648 4

Тръмп беляза края на един век

  • доналд тръмп-
  • франк - валтер щайнмайер-
  • сащ

Германия ще търси диалог със САЩ

Речта на Доналд Тръмп при встъпването му в длъжност беляза края на един век. Това беше заявено от германския външен министър Франк - Валтер Щайнмайер в своя статия за "Билд".

"Старият свят на 20-ти век приключи за добро. Все още не е ясно как ще изглежда светът на утрешния ден. Трябва да сме готови за турбулентни времена.

Винаги, когато властта премине в нови ръце има съмнения и въпроси за ходовете, които новото правителство ще предприеме. Днес има много неща, които са изложени на риск.

Ние ще търсим диалог с Тръмп. Той ще е базиран на нашите интереси и ценности. Все пак и Вашингтон има нужда от съюзници", заяви Щайнмайер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко Таман

    7 0 Отговор
    Ще вземе ли чичо Тръмп и нас? Ние сме послушни чаавета. Имаме тренинг от 73 години комунистическа власт и дермокрация. Ако не ни вземе на кораба ще станем треторазрядна приматска провинция с велико НС и никаква икономикс, поради търтеи на постовете като министро и депутатос. Ние сме по-верен съюзник на НАТО дори от НАТО. Ние сме съюзник на НАТО, каза другаря Росен, а не Россия. Явно и Россия са приели в НАТО, но прессата не ни е уведомила още? Добре би било всички да се набутаме в НАТО и така света ще е по-колективен. Ала скоро няма да е май?
  • 2 Сноудън

    9 3 Отговор
    Великия запад се оказа, че изобщо не е велик а един изпълнител на америка в качеството на "велик диригент" на покорна източна европ!
  • 3 волен сидеров

    6 1 Отговор
    Капитализма си отива както и бюрокрацията от брюксел-но много трудно ще сдадат властта ,но не е не възможно -арабите помагат -само дано не влязат в съюз тези бюрократи с тях и да съсипят всичко християнско по европата ей тъй заради идеята да е зле на хората от инат-заложено е в човека да прави всичко напук
  • 4 Kcaniba

    1 1 Отговор
    Края на 19 век настъпи с края на Първа Световна война!
    Световният ред е бил тотално променен, 5 световни супер-Империи са изчезнали от световните карти.
    Сега, благодарение на Путин и Тръмп идва края на 20-ят век.
    Дано без войни, дано сме взели поуки!!!
    Американският социализъм приключи!
    Свтовният либерализъм също!
    Монополярната система за световното управление е издържала не повече от 20 години...това е най късата система в света, ако не броим хиледолетният райх на нацистите!!!
    Живее в интересни времена.