Last news in Fakti

22 Януари, 2017 12:36 3 846 30

Льо Пен: ЕС е мъртъв

  • марин льо пен-
  • ес-
  • франция

Според нея експериментът се е провалил

Льо Пен: ЕС е мъртъв - 1
Снимка: БТА/AP

„ЕС е мъртъв, но не го знае.“ Това заяви лидерът на френските националисти Марин Льо Пен пред „Билд ам Зонтаг“.

„ЕС не постигна успех, по който и да е фронт. Икономическият, социалният и този свързан със сигурността. Когато един експеримент се проваля така, с него е свършено“, заяви Льо Пен.

Льо Пен е кандидат за президент на Франция. Тя заяви, че ако спечели изборите ще иска независимост от ЕС по четири основни точки. Това са ограниченията, свързани с националните граници, валута, икономика и право.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боце

    21 4 Отговор
    Нееееееее, не може да е мъртъв! Ние искаме юрофуундс! Градим българия, време е, с нас сте по-силнииии! как така мъртъв? нема фуундс, нема икономикс, нема магистрали, магистрали, магистрали, манекенки манекенки манекенки? Нееееее! не даваме?
  • 2 Диди

    14 25 Отговор
    ЕС не е мъртъв.Ако французите изберат тази особа,то те са за съжаляване.Иска й се Европа да се разпадне,но не мисля,че това ще стане.От дълги години ние живеем в мир,това не е ,,естественно,,,а заслуга на европейците,а не на крайнодесни като тази особа.Ако нямаме мир,няма как да имаме сигурност,а без сигурност НЯМА СВОБОДА.

    Коментиран от #7

  • 3 БАНДит

    8 14 Отговор
    Какво би се получило ,ако се омъжи за Болен Лидеров ?
  • 4 Диди

    3 15 Отговор
    Бандит,лика и прилика ще бъдат. Ха ха.
  • 5 Диди

    2 12 Отговор
    О,писали сте ми САМО 8 МИНУСИ.Тролове,очаквах повече от вас.
  • 6 каПутин

    5 8 Отговор
    Както би казал Берлускони , тая и за е.....е не става....
  • 7 Сноудън

    17 4 Отговор

    До коментар #2 от "Диди":

    Колкото и да ти е мъчно ЕС не може да съществува в тази си бюрократична форма!
    Ни демокрация има ни права на човека!
    Ако имаш права, то трябва да се управлява дъжавата от Столицата, а не от Брюксел!
    Ако успеят да запазят икономичеко сътрудричество без мита ще бъде супер, ако не ЕС ще се разпадне!
    Те дори от Брюксел и с конкуренция немогат да се борят, апросто я убиват! Нови членки се тъсят под дърво и камък и на всяка цена за да могат да си продват "боклуците" произведени в Китай- дизайнет в ЕС!
    Да се разпада по-бързо и да се изгонят всички колониалисти, ЧЕС мес АЕЦ Козлодуй, тези слънчеви централи на са конкурентни, всчко е менте Мейд ин Брюксел!
    Шепа лобисти хранят бюрократи и зомбират населението за създаване на "нови" работни места докато вкарат закон и после си местят производството в Китай!
    Същитет тези строят после Фотоволтаични паркове където можете да участвате като закупите акции и да станете в него ационер!!!
    Обир по пладнешки на "втора" степен!
    Един път го финансираш този мушенник и вторя път плащаш по-висока цена за този ток!!!!!!
    ЕС е пълна измама и пирамида, бедните източноо европейци да финанисират западняците!!!
  • 8 изводите си правете сами

    17 4 Отговор
    За жалост на Диди и още няколко-кьсогледи,Е.С.наистина е в разпад...Нима не виждате какво става в Европа...или просто не искате да повярвате? Европа като сегашният сьюз няма бьдеще,защото сама си го направи този сценарии...Няма как да налагаш безумни ценности над народите...няма как да следваш американската политика и да защитаваш американските гео политически интереси...няма как да си сьгласен американското правителство да глобява евро банки и големи производители в ущьрб на евро гражданите...няма как да подписваш договори за тьрговия сьс САЩ които за евро гражданите са тайна...няма как в името на либералната политика да унищожаваш своята религия,бит,култура,манталитет и традиции...няма как да скриеш политическият двоен аршин сьс които се вземат решенията в Брюксел...няма как да изльжеш европееца че пришьлците са по важни от него....няма как да се скрие неадекватността на европейските политици...няма как да се скрият тьртеите в Брюксел-чиято бюрокрация надмина дори номенклатурата на целият бивш соц лагер...има още много неща-но ще ги оставя като домашно на смешковците-слепци...сами да си размьрдат мозьците...
  • 9 Гуд най ЕССР, да здраствует СССР!

    10 2 Отговор
    Славният КАПИТАЛИЗЪМ бере душа въпреки ценностите си. Кризата е толкоз дълбока щото не и се вижда края. А Русия въпреки колониалния си статус се изправя и възстановява своята независимост, граници , икономика, военна мощ и лидерство в света. СЛАВА РОССИИ! Яба даба ду! Мана мана звездата грее ярко във МОСКВА!
  • 10 стоян георгиев

    1 11 Отговор
    лоша работа ако в европа не спре тази история с тези ненормалници .ето нека видят кво става в англия,след решението за излизане,тотална безпътица и срив.политиците дето уж бяха за излизане сега нещат да поемат отговорност да го извършат.тази ще бъде в същата ситуация ако се случи тва дето го иска.лошото е че има реални шансове да я изберат ,което ще доведе наистина до катастрофа в европа и особено тук на балканите,но и франция ще бъде сериозно засегната ,а и реално няма да постигне нищо в проблемните области като сигурност и имиграция.нито ще намалее притока на нелегални нито ще стане по сигурно във франция ако излезе от съюза,напротив ще се усили натиска щото тогава и доста страни в европа ще се влошат.

    Коментиран от #18

  • 11 КРОМАЗА

    9 2 Отговор
    Какво закъсняло прозрение ,та той евросъюза просто си е мъртво роден .
  • 12 Диди

    0 11 Отговор
    Мисля,че тя няма да бъде избрана за президент,тъй като е с крайно дясна политика.Тендирам за президент да избират консервативният Филон,на второ място Бившият вънрешен министър Валс.? Сноудън,моля да ни запознаеш с твоята ,,политика,, ..че щяло да бъде по добре,ако ЕС се разпадне.

    Коментиран от #14, #24

  • 13 СМЪРТ НА ЕС

    9 3 Отговор
    СМЪРТ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!! СМЪРТ НА ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!!
  • 14 наблюдател

    11 0 Отговор

    До коментар #12 от "Диди":

    Диди тъпанари като Меркел,Юнкер,Туск и т.н. евро либерасти провалиха една добра по своята същност идея.Европа трябва да е обединена на конфедеративен принцип а не групичка бюрократи да решават съдбата на толкова много хора.
    Къде са лидери като De Gaulle и Adenauer?
    Мишки като Меркел ,Оланд,Юнкер и други такива опропастиха това велико наследство.
    Брюксел се напълни с барековци със заплати по 15 000 евро и нагоре които дори английски не знаят.
    В този си вид ЕС няма бъдеще и не се ли вземат бързи мерки за спасяването му ще изчезне.
    Дали ще е Льо Пен или някой друг когато има повод за недоволство някой се качва на вълната.
    И на Тръмп се присмиваха соросоидите и мислеха че тъпата леля Хилари ще спечели но не стана.
  • 15 Диди

    1 5 Отговор
    До писаното от ,,изводите си правете сами,,.Какви глупости си писал за евробанките и европроизводители,че Америка нямала право да глобява и т.н.Евробанки,които правят ,,умишлено мръсни сделки,,в Америка и много хора си загубват парите,естествено че ще бъдат наказани.В Америка много хора загубиха не само пари,а и къщите,,домовете,,си.А да споменем ли за Фолксваген,които също умишлено направиха маниполация на газовете и се изкараха,,шефовите,,съвсем невинни.Америка ги наказа,така трябва бъде.Сега разпитват и бившият шеф Винтеркорн,тъй като има свидетел,който твърди че шефовете на Концерна са знаели за маниполацията.От януари Винтеркорн получава пенсия от 3.100 евро на ден.За България няма да е добре,ако не сме ЕС.Хората в България не може да изискват да живеят така както другите напреднали страни от Западна Европа,това е дълъг процес на развитие.
  • 16 Гуд бай ЕССР!

    4 0 Отговор
    А ний ко праим? Средствата за производство у нас са в частни ръце. Ко праим? Кой ще пълни хазната? Нашите нови чорбаджии ли? А? Ще жалим за Соца не напразно, защото Европейската ц.ца пресъхна!
  • 17 Диди

    1 5 Отговор
    Наблюдате,на мен също не ми харесва,че във Брюксел ,,седят,,едни и същи хора,които ивлязоха некадърни спрямо политиката за бежанската вълна,това,че всяка държава в ЕС е суверенна и не може да им се вземат много от правата.Трябва да има реформи и ще има реформи.Меркел направи грешка спрямо бежанците,тя го каза.Трябваше да се стигне до атентат,,за съжаление,,за да се събудят и издадат строги закони.Ако ЕС се разпадне,какво ще бъде положението на България?
  • 18 кроко

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    Аууу, така са го закъсали в Англия, направо да ги съжалиш! Да им пратим ли помощи, тролче?

    По-разумното е реформиране на ЕС от колкото излизане, но не вярвам тая бюрократичн сган, дето е окупирала Брюксел, да пусне кокала току-така. Същите са като нашите "политици" само и само да са на власт и да се облажват, са готови да се продават на всеки и да въртят всякакви схеми. В % отношения може би не крадат толкова, колкото у нас, но пък там мащабите са огромни и това компенсира и задоволява алчността.

    Коментиран от #26

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Диди

    0 4 Отговор
    Кроко,не съм русофилка,нито русофобка...моля не ме наричай..тролче. А ироничното ти запитване за Англия,еее прецени дали ще си отвориш джобчето и да им помогнеш. Банките ще напуснат Англия и ще се преместят...кажи къде?Много фирми ще направят същото,няма да има повече субсиидии за англичаните.Америка ще помогне с търговски взаимноотношения,но това не е достатъчно.

    Коментиран от #22

  • 22 Евро гейзери

    7 0 Отговор

    До коментар #21 от "Диди":

    Дидке ЕС го превърнаха на комунистическо формирование.
    За бедняците е далавера да са вътре също както някога с ТКЗС тата.Който е без нива първи е вътре другите са ги убеждавали в милицията.
    Сега разни юнкеровци плашат че без тях не можело.Както знаем и Великобритания я е имало преди ЕС и Швейцария и Франция.
    За бедните и мързеливи като Гърция няма да е добре но все ще се оправят някак.
    Най зле ще е за паразитите в Брюксел че ще им спрат далаверите.
  • 23 Диди

    0 3 Отговор
    Всеки разбира нещата по свой начин.
  • 24 Сноудън

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Диди":

    Първо - Ако несме зависими политически от ЕС политиците в БГ ще трябва да правят това което иска избирателя, а така се оправдават с Брюксел!
    Второ - ще спре народа да се надява Брюксел ще ни помогне, никой няма да ти помогне освен ти самия и се събудете най-после!
    Трето - ако остане само икономически съюз ще изнасяш същата продукция която изнасяш и сега!
    Четвърто - няма да "губиш"!
    Изгубихме приходи от Южен поток защото сме подписали договора с Русия без "съгласуване" с Брюксел!
    Загбихме Елекро Разпределителната си Мрежа зада създадем "конкуренция"! - че при една война всеки може да ни спира тока когато си иска- да ни управляват допълнително от вън!
    Загубихме милиарди от продажбата на ток от спрените блокове на АЕЦ Козлодуй!
    Загубихме да построим Белене- защото щеше да работи, но не защото реакторите ще са Руски - ще е "по-добре да са Фмерикански"!
    Загубихме си Руския пазар защото продукцията ни е на "твойто ниво" - Диди
    И колко още неща загуби НАРОДА, да ушат наште глъбари какво им се диктува от Брюксел!

    Коментиран от #27

  • 25 Диди

    0 3 Отговор
    Сноудън,аз зная какво ниво имам.Няма как да ме поучаваш кое как е в живота и т.н.
  • 26 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "кроко":

    да ги жаля не ама имам бая рода там и реват като карпатски мечки барабар с местните.работата рязко пада и переспективата е да пада още ,,паунда се срина и може да падне под долара ,което ще направи англичаните доста проблемни в испания и португалия дето живеят с милиони.наистина не ги чакаи да станат като нас,но проблемите им тепърва започват,а няма да им стане по-добре от към имигранти или сигурност,демек излизането им е излишен ход.ес трябва да се реформира като всяка ситема ,а че е бюрократичен ,тва не е толкова вярно щото въпреки че обединява над 500 милиона човека и е наи-голямата светoвна икономика администрацията му е повече от скромна,но наистина трябва да се развива въпреки че и сега си е добре .готини държави с готини хора живеят добре бачкат развиват се.аз не мога да ви разбера шепата путинови фенчета кво не ви харесва в ес?може би тва че вие няма как да се интегрирате ,но причината е при вас не в съюза.
  • 27 стоян георгиев

    2 4 Отговор

    До коментар #24 от "Сноудън":

    ти явно си карал до трети клас с този анализ,част от децата ми вече няма да се вържат на тези купешки приказки.българия е в ес само десетина години преди това не беше.през времето в ес изчезнаха мутрите,глада безработицата и ежегодно се вдига бвп ако знаеш кво е тва де,преди това 15 години бяхме в постоянна рецесия и безвластие ако излезем от ес тези години ще се върнат много бързо.съветвам те да не коментираш икономически теми и проблеми щото разбираш от тях колкото прасе от бобена чорба и само се излагаш!
  • 28 Диди

    0 4 Отговор
    Знаем кои държави са силно развити,но повечето българи искат да живеят в България така,както другите хора в техните си развити държави.Хайде иди и обяснявай на някои че това няма как да стане така бързо както си го мислят.Това е не само дълъг процес от време,а най вече за да има такъв,то трябва да се пречупи начина на мислене.А да не забравим за дисциплина,за отговорност и т.н.
  • 29 681 БЪЛГАРИЯ

    1 0 Отговор
    Тая е луда !
  • 30 Гост

    1 0 Отговор
    Към Диди: Скъпа, не бъди толкова активна и продуктивна! Изказванията ти са като на блондинка на конгрес на ядрени физици!
Новини по държави: