Last news in Fakti

24 Януари, 2017 15:21 1 567 2

Турски певец твърди, че е баща на Адел (ВИДЕО)

  • адел-
  • баща-
  • турция-
  • мехмет асар-
  • бодрум

Фолк изпълнител от турския курортен град Бодрум твърди, че е бащата на британската попзвезда Адел, съобщи агенция Доган.

Мехмет Асар, на 52 години, споделя, че е имал любовна връзка с майката на Адел Пени Адкинс, докато тя била на почивка в курорта през юли 1987 г., а бебето, родено през май 1988 г., е Адел, чийто баща е той.

Асар разказа, че се е срещнал с Адкинс, докато работел като шофьор на такси, и известно време поддържал контакт с нея.

"Харесахме се и имахме около двуседмична афера. Тя удължи ваканцията си и се завърна в Англия месец по-късно. После идва два пъти в Бодрум и оставаше за по месец", споделя той.

Асар твърди също, че определени черти у Адел приличат на негови, а интонацията в песните й "изглежда е генетична". Мъжът казва, че никога не се е женил, а единственото му желание е Адел да научи истината. Той е съгласен да си направи и ДНК-тест, за да докаже правотата на думите си.
Турчинът покани певицата и майка й да му отидат на гости в Бодрум.

В интервю в Холандия през 2015 г. Адел посочи, че семейството й произхожда от Турция, Испания и Великобритания, напомня "Хюриет дейли нюз".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брата

    3 3 Отговор
    И.ахти и наглия лъжец!!!Да намже и той от богатството,то аз съм и брат на АДЕЛ!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: