Last news in Fakti

25 Януари, 2017 19:41 6 903 17

Заснеха "отблизо" преминаването на "Адмирал Кузнецов" през Ламанша (ВИДЕО)

  • адмирал кузнецов-
  • ламанша-
  • руски кораби-
  • самолетоносач

Британски военни са заснели преминаването на руската военна група край Дувър

Заснеха "отблизо" преминаването на "Адмирал Кузнецов" през Ламанша (ВИДЕО) - 1
Снимки: Royal Navy

Британски военни заснеха съпровождането на руската военноморска група, включваща в състава си самолетоносача "Адмирал Кузнецов", през Ламанша.

Ударната група на ВМС на Русия, която се връща от мисията си в Сирия, премина покрай Дувър, Англия. Движението ѝ беше наблюдавано отблизо от изтребители на Кралските военновъздушни сили.

На записа се виждат "Адмирал Кузнецов" и атомният ракетен крайцер „Петър Велики“, придружавани от британската фрегата "Сейнт Олбанс".

Заснеха "отблизо" преминаването на "Адмирал Кузнецов" през Ламанша (ВИДЕО)

На кадрите от време на време се виждат и изтребители Eurofighter Typhoon на британските ВВС, които кръжат над руските кораби.

Руската група, която плава към базата си в Североморск, навлезе в Ламанша в следобедните часове на 24 януари. Те трябва да достигнат родния бряг на 9 февруари.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митко

    18 2 Отговор
    55 тонен самолетоносач? Много отрано сте започнали с пиенето...

    Коментиран от #5

  • 2 Живко Тодоров

    13 2 Отговор
    Хора, оправете си тъпата грешка, 55 тонен самолетоносач има само във вашата фантазия.
  • 3 БУК

    13 6 Отговор
    Този е олекотен с най-нови модерни технологии и затова е хиперзвуков. Сканира мислите на всички кралски шпиони и само някой да помисли да натисне копчето и....го няма. Само се прави че пуши, за заблуда на противника.
  • 4 Реалист

    13 16 Отговор
    Тая барака пак пуши като за световно... Наивно е да се мисли че е някаква заплаха при съвременното ниво на противокорабни ракети и торпеда. Най-голямата заплаха е да не потъне насред Ламанша. Ще обърка трафика😀. Хибридните тролчета на Пути сега ще се разхълцат от умиление, ще си обуят зелените кашишки чорапи останали им като спомен от службата заедно с ютията Макаров, и ще пият по една пърцуца псувайки демокрацията. Господа комунисти, комунизма няма да се върне...

    Коментиран от #7

  • 5 Сноудън

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Митко":

    От толкова "близо" са го заснели, че им изглежда 55 тонен -;)
  • 6 Генерала

    10 1 Отговор
    А беее много е близооо хахахаха! По скоро минават отстрани и гледат от далече!!! Така са увеличили обектива че чак са размазали образа хахахаха!
  • 7 Сноудън

    13 8 Отговор

    До коментар #4 от "Реалист":

    Господин Капиталмста, къде са ти фабриките,защо не вижда бъгарси танкове, ракети, самолети и хеликоптери....,
    Единственното българско са тъпанари като теб!
    Комунизъм никога не е имало и неможе да съществува, това е само идеология!
  • 8 въх

    13 5 Отговор
    ей, не му свършиха въглищата на тоя..
  • 9 Бай хой

    15 10 Отговор
    Бря то без фотшопа той не пушел толкова ве.

    Руките кораби определено се сражаваха с ислямска държава. Тия тъпанари от нато като се противопоставят така оприто подкрепят идил. Та вече дори и на десито с хилядата ника трябва да е станало ясно кой създава и поддържа тероризма и ислямизирането на европа.
  • 10 681 БЪЛГАРИЯ

    9 9 Отговор
    Тия англета по -добре да са му дали 5-6 тона въглища ,че като го гледам как пуши като издънена печка скоро няма да види Русия .
  • 11 хххххх

    10 7 Отговор
    Откакто разбраха, че им се подиграват за пушилката, като го наближат други самолети или кораби спират хвърлянето на въглища, затова сега пуши по-малко. Хвърлят яко х2 най-вече нощно време, защото в тъмното не се вижда пушиляка.
  • 12 Двигател от 50 години, БЪДЕЩЕ ?!?

    7 5 Отговор
    Малееее ,това чудо пуши повече от изгорени автомобилни гуми.Не знам на въглища ли е,на мазут ли е ама ТОВА НЕ НОРМАЛНО.След това видео се убеждавам, че руската техника бие як шут в гъ.а на майката природа. Дано поне сега като се прибере русите да му сложат нормален дизелов двигател, поне от 80-те, и ако могат да го продадът на някой балама, ако не за СКРАП.
  • 13 Васичка Атанасова

    6 5 Отговор
    ЕГАТИ И БРАКМАТА С ВЪГЛИЩА Е КАРАТ ЯВНО
  • 14 Бай хой

    6 8 Отговор
    А ве на въглища на гребла вахното е че отиде и си свърши работата. А прехвалените корита на хамитата от петдесет години се въртят в района и резултата бе идил и разрастващ се тероризхм. Трябваше Адмирала да отиде и да нарита задниuите на нато и отрочето им идил-миндил. Сега гледат отстрани и подсмърчат като голи евроромчета. Ми толкова могат пребвалените"свръх технологични" терористи от нато. И това е мнение на натовци.
  • 15 Kcaniba

    6 7 Отговор
    Кучетата лаят, кервана върви!)))
    Ингилизите със супернепушещите си технологии една война нямат спечелена!!!
    Даже тарамбуките, които ГритБритйн владя в половита свят, накарая им биха шута!!!
    Камо ли да говорим за нито един успешен опит за изстрелване на балестическа ракета!!!
    От флората им - половината е на картинка!!
    А бре тръгнали да се мерят с дедовия!!
    ГритБрит е н историятя - всичко е мит!
  • 16 Шемет

    0 0 Отговор
    Василка, i love you dear
  • 17 Гибонааа

    3 3 Отговор
    незнам кво пушат,ама на американските ракети излитащи за космоса със спътници, провиции, хора и тем подобни са с руски двигатели на които пише с огромни червени букви на КИРИЛИЦА "РД-180" ФАКТ!!! Във филм на НАСА за междунардната космическа станция случайно забелязах, че под ГРЪМКИЯ надпис "USA" върху ракетата, отдолу на фуниите на двигателите пише РД-180!!! ЯКО А!!! Пуши ама работи!!! Да си ползват пластмасовите совалки дето изпогинаха маса народ с тях!!!
Новини по държави: