26 Януари, 2017 17:17 788 6

Членството на Черна гора в НАТО дава сигурност в региона

  • йенс столтенберг-
  • нато-
  • черна гора

Йенс Столтенберг смята, че така страната ще гарантира своя суверенитет

„Членството на Черна гора в НАТО ще изпрати сигнал за стабилност в целия регион.“ Това заяви генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг, цитиран от Europe Magasine.

“Членството в НАТО ще гарантира суверенитета на страната. Уверен съм, че протоколът по присъединяването ще бъде ратифициран от американския Сенат. Там той има силна двупартийна подкрепа.

Мисля, че тревогите за тази ратификация се окуражават от тези, които бяха против нея. Ние обаче сме сигурни, че това ще стане много скоро“, заяви Столтенберг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    6 3 Отговор
    Нямам нищо против НАТО. Нека страните се чувстват сигурни, само да не пречат и провокират Русия, защото така се създава напрежение, което не е добре за никой.
  • 2 Диди

    2 5 Отговор
    Точно Русия не провокира,така ли?
  • 3 Кики

    4 3 Отговор
    Диди, знам, че имаш предвид Крим, който от 2 години е затворена страница. Така ще минат и 20 и 30 години. Не забравяй, че имаше референдум! Русия не е проявила агресия никъде за разлика от Натовските войски наоколо. Аз не се учудвам от американската агресивна политика, която познават много страни извън Европа.
  • 4 Kcaniba

    4 3 Отговор
    Крим от комуняките е даден на Украина, както и Одеса с Бесарабия и Донбасс километра регион!!!
    След като е излязла от състава на СССР, Украина би трябвало да върне тези земи, та нали те са от комунистите, от москалският режим - заклеймяваният от ДЕМОКРАТИЧНИЯТ киевски режим!!!
    За Крим е отделна тема , но лаиците тук , книгите не четат. А плюят дочути празни мантри!!!
    Крим е Република от 1990 г. В Конституцията му е изначално написано - Право на самоопределяне.
    Право на референдум!!!!
    Крим дори не е Косово!!
    Крим е бил и ще е независим!
  • 5 Който тича след бръмбара ще стигне на Л

    1 1 Отговор
    Колкото по-скоро избръмча толкоз по-бързо ще кацнат. Ама кацането не ще да е меко! И дълго ще тлее. Някой им казал че със тях била Америка и Европа. Надявай се Х на пияни жени. Время покажет. Слава РОССИИ!
  • 6 Гайките им са слаби!

    0 1 Отговор
    Ако имаха гайки на Черна гора ли ще се надяват. Все търсят някой да ги оправя. Ако не е България то тогава Македония или Монтенегрото със 700 хилядно население. О о о бой! Гайка няма а за бой се стяга!