Last news in Fakti
  Тема: Украйна

27 Януари, 2017 19:41 1 418 7

Двама загинали военни след удари в Донбас

  • донбас-
  • военни-
  • удари

Масивни удари през изминалия ден

Двама украински военни са били убити при удари в Донбас, съобщи „Киев Пост“.

Ударите са били извършени от подкрепяните от Русия сепаратисти. Извършени са били 63 удара.

Това са първите жертви на конфликта през последните седмици. Това стана въпреки споразумението „неопределено“ спиране на огъня. Атаките са били извършени със 152-милиметрови оръдия.

От ОССЕ обявиха, че съжаляват за това „колко малко“ се е променило в Донбас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рускоукраински укроруснак

    16 2 Отговор
    Аз пък имам друга новина от 22.01.17г-"Прошло всего 6 часов с того времени, когда украинские боевики обстреляли частные домовладения в населённом пункте Долгое Славяносербского района ЛНР, и вот военные преступники из ВСУ вновь нарушили режим прекращения огня.
    В 17.00 украинские каратели из 14-ой отдельной бригады ВСУ открыли огонь из ПТУР и стрелкового оружия в направлении представителей СЦКК и группы журналистов, находившихся на улице Центральная в н.п. Долгое, прибывших с целью фотодокументирования последствий обстрелов."

    Коментиран от #6

  • 2 Какой привет, такой ответ!

    9 0 Отговор
    Има и Мински съглашения, може и с костюми и вратовръзки и на маса като хора с диалог от горе на долу, точка по точка, по договора. Жалко!
  • 3 Срамота Росене!

    15 4 Отговор
    Значи сепататистите са подкрепяни от Русия а миролюбивите нападатели от кого са подкрепяни не споменаваш? Тръмп започна чистка на преститутките в САЩ . Ще се чуе нещо сродно и у нас. Росене журналиста страна не взема а само отразява фактите такива каквито са! Ще си изпуснеш хляба наивно. Друг вятър ще повее рано или късно. Леко стъпвай, прах не вдигай!
  • 4 Живко Тодоров

    13 5 Отговор
    Оправете си неграмотното заглавие първо и тогава пишете кой по кого стреля. Или да намеря пак снимката с убитата майка и детето и до нея?
    Не те знам що за Росен Стойчев си, но отдавна отмина времето на лъжливите новини като твоята. Пък и си зле с правописа, пич, 4-5 клас ти се губят явно. А и друго ще ти кажа - каквото повикало, такова се обадило и така наречените украинци сами са си виновни за това, което им се случва. Също както и ние, българите.
  • 5 Kcaniba

    5 6 Отговор
    Нацистката хунта започна война срещу собственният си народ!!
    Официално, по ТиВи - жителите на Донбас са наричани - Терористи!!!
    Не ви ли е срам да продължавате да квичите "Зеле" пред треповете на децата!!!!???
  • 6 гост

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "рускоукраински укроруснак":

    това е цитат от Руски медии...

    Коментиран от #7

  • 7 рускоукраински укроруснак

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    А написаното горе е от "Киев пост"!
Новини по държави: