27 Януари, 2017 21:10 1 281 2

Тръмп: Ще работим по нови отношения с Мексико

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • мексико

Той е провел едночасов телефонен разговор с президента на Мексико

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е провел едночасов телефонен разговор с президента на Мексико – Енрике Пеня Нието, съобщи „Вашингтон Пост“.

„Имахме добър разговор. Имам голямо уважение към Мексико. Обичам мексиканския народ. Там обаче ни карат да изглеждаме смешни.

Границата ни е слаба. Наркотиците се изсипват през нея.. Няма да позволя това да се случи. Говорихме близо час. Ние ще работим по едни честни отношения. Едни нови отношения. Проведохме приятелски разговор. През следващите седмици ще обсъдим едни честни за нас отношения“, заяви Тръмп по време на общата пресконференция с Тереза Мей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    3 6 Отговор
    Ми щото видя че с рогата не става и даде на заден. Поне 20% от БВП се изработват от тея дето искаш да изгониш. Фирмите за чистота на другия ден ще са без работници щото са пълни с латиноси. Да не говорим за строителството. Че ще направи стеничка някаква за да замаже очите и изхарчи парите е ясно. Все пак е строителен магнат... На печелившите честито.
  • 2 денко глу

    5 0 Отговор
    Ако разкарат мексиканците ще има повече работа за нашите в Америка!
    Те и нашите карат камиони - разнасят пици - чистят кенефи и офиси так! По-долна и от мексиканската работа - така че стената ще им освободи повече работни места на нашите печалбари в странство!