Last news in Fakti

31 Януари, 2017 08:00 2 026 3

Фараж: Тръмп прави това, за което го избраха

  • найджъл фараж-
  • политика-
  • донадл тръмп

Той одобрява политиката на новия президент на САЩ

Бившият лидер на британските националисти Найджъл Фараж одобри политиката на Доналд Тръмп спрямо имигрантите, съобщи Metro.

През уикенда преиздентът на САЩ подписа указ, с който забранява влизането в САЩ на имигранти от 7 държави.

„Той беше избран, за да бъде корав. Избраха го, за да защити Америка от проникването на терористи. Хората го избраха заради подобни действия. Иска ми се да видя проучвания за неговите действия в нашата страна.

Ако се върнем към атентатите в Париж, можем да си спомним, че петима от атентаторите бяха влезли в Европа като бежанци. Значи и ние имаме проблем, за който трябва да се погрижим“, заяви Фараж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Алфата

    4 0 Отговор
    Радвам се, че дойде Тръмп на власт, за да се види, че сте били винаги 5-тата колона на САЩ в Европа! Гнусляри сте били винаги ингилизите, гнусляри! Трябва ЕС-то да Ви изхвърли тотал - с визи, мита, ограничения и всички "шукаритетни екстри" като за неприятелска държава!
  • 3 Газобетон

    1 0 Отговор
    Тръмп и Путин са били основни противници на просперитета и свободата на всички държави от източна Европа Включително България ! Искат да разделят Европа като през 1945 защото "Съединението прави силата" и сама обединена Европа здравата халоса путину след като той си изтърси зелените бълхи в Крим.
Новини по държави: