Last news in Fakti

31 Януари, 2017 10:26 1 479 2

Мексико и Канада се сближават

  • мексико-
  • сближават-
  • канада

Телефонен разговор между лидерите на двете страни

Мексико и Канада се сближават - 1

Мексиканският президент Енрике Пеня Нието проведе телефонен разговор с канадския премиер Джъстин Трюдо, съобщи „Ройтерс“.

Нието е потвърдил „волята на мексиканците за сближаване на връзките между двата народа“. Двамата лидери са се съгласили да поддържат тесни контакти и активизират работата по интеграцията за една по-силна Северна Америка.

Това става, след като президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, възнамерява да преразгледа споразумението за Северонамериканската зона за свободна търговия NAFTА. Ако не получи исканите условия, САЩ ще излязат от договора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пино

    9 1 Отговор
    хахахаха сега мексиканците искат да бягат в Канада, след като им резнаха квитанциите за САЩ

    Коментиран от #2

  • 2 ссс

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пино":

    Може и да искат в Канада, но там ще им е малко по трудничко, все пак климата там е доста по суров от колкото в южните американски щатове
    в които те предпочитат да се преселват.
Новини по държави: