Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 13:57, обновена 1 Февруари, 2017 17:17 2 800 0

Психично болен полицай вдигна на крак полицията в Истанбул (ВИДЕО)

  • истанбул-
  • турция-
  • заложници-
  • полицай-
  • психиатрична клиника

Ситуацията вече е овладяна

Психично болен полицай вдигна на крак полицията в Истанбул (ВИДЕО) - 1
Снимки АП/БТА

Въоръжен мъж се барикадира в психиатричната клиника "Джерахпаша" към факултета по медицина на Истанбулския университет и заплаши да се самоубие, съобщават турските медии.

Mъжът вече е предал оръжието си. Той е бил откаран в психиатрична клиника. Няма данни нападателят да е пострадал.

Въоръженият мъж Хакан А. бил под лекарско наблюдение през последните 2 години. Заради психологически проблеми му било забранено да носи оръжие.

Вестник "Хюриет" написа, че мъжът е полицейски служител, който е бил настанен в болницата за лечение преди две години, а оръжието му е било отнето.

Полицията е отцепила района, а екип от преговарящи се опитва да убеди мъжа да не се самоубива и да излезе навън.

Зека Кутлубай, главен лекар на болницата, заяви пред медиите, че мъжът е сам в стаята, където се е барикадирал, но е въоръжен и това е опасно.

„Оръжието не е негово, но за съжаление той е въоръжен“, заяви говорителят на клиниката.

Първоначално медиите съобщиха, че нападателят е взел за заложници лекари и други служители на болницата и е отправил заплахи, че ще ги убие, а после ще отнеме и собствения си живот. Говорителят на болницата обаче, заяви пред агенция "Доган", че сградата е била опразнена и всички служители са били евакуирани и изведени на безопасно място.

Психично болен полицай вдигна на крак полицията в Истанбул (ВИДЕО)

Очаквайте подробности!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: