Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 13:42 1 078 0

Немската дипломация на гости на Тръмп

  • зигмар габриел-
  • сащ-
  • германия-
  • доналд тръмп

Зигмар Габриел бе избран за германски външен министър

Немската дипломация на гости на Тръмп - 1
Снимка: БТА/ AP

Ангела Меркел в Турция, Владимир Путин в Унгария. И двете събития се следят с огромен интерес. Има и едно трето. Първият гост от чужбина на новия държавен секретар на САЩ Рекс Тилерсън ще бъде Зигмар Габриел – новият германски външен министър.

Габриел, който също встъпи в длъжност само преди дни, ще е първият член на германското правителство, който посещава Вашингтон след встъпването на Доналд Тръмп в длъжност.

Днес той се среща с вицепрезидента Майк Пенс и държавния секретар Рекс Тилърсън, който вчера се закле като държавен секретар на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА