Last news in Fakti

4 Февруари, 2017 16:39 1 046 3

Хиляди протестираха в Лондон срещу Тръмп

  • доналд тръмп-
  • протест-
  • лондон

Повод за недоволството е имигрантската политика на новия президент на САЩ

Хиляди протестираха в Лондон срещу Тръмп - 1
Снимка: БТА/АР

Няколко хиляди души се събраха днес на протестен митинг пред посолството на САЩ в Лондон срещу президента Доналд Тръмп и имигрантската и външната му политика, предаде Би Би Си.

Демонстрантите размахваха черни плакати с кървави петна и надписи като "Не на Тръмп. Не на войната" и "Специални отношения с Тръмп? Просто кажете не".

Хиляди протестираха в Лондон срещу Тръмп

Миналата седмица Тръмп издаде указ, с който замрази за 120 дни американската програма за прием на бежанци, забрани за неустановено време влизането на сирийски бежанци в страната и ограничи за срок от 90 дни достъпа на граждани на седем страни с преобладаващо мюсюлманско население. Сред тях: Ирак, Иран, Йемен, Либия, Сирия, Сомалия и Судан


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666666

    3 1 Отговор
    Ще си го премести...
  • 2 све

    2 1 Отговор
    Горкия Тръмр. Отново му организираха неолиберално, антирасистко гейПАРАДЧЕ.
    Май им вярват само платените журналисти през работно време
  • 3 Истина

    0 1 Отговор
    ТРЪМП ще си го премести в левия джоб!
Новини по държави: