Last news in Fakti

5 Февруари, 2017 08:49 1 354 7

Нямам идея дали ще се разберем с Путин

  • доналд тръмп-
  • владимир путин

Уважавам руския президент, но това не означава, че ще се погаждаме

Нямам идея дали ще се разберем с Путин - 1
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заявява в интервю за телевизия Фокс нюз, че уважава руския президент Владимир Путин, но това не означава, че двамата ще се разбират добре, предадоха ТАСС и ДПА.

В интервюто, откъси от което бяха публикувани вчера, водещият Бил О'Райли пита Тръмп дали изпитва респект към Путин.

"Наистина го уважавам, но аз уважавам много хора. Това не означава, че ще се погаждам с него. Дали ще се разбираме с него? Нямам идея", отговаря Тръмп в интервюто, което ще бъде излъчено по-късно.
"Казвам, че е по-добре да се разбираме с Русия, отколкото не. И ако Русия ни помогне в борбата срещу "Ислямска държава", която е важна борба, и срещу ислямския тероризъм по целия свят - това е добро нещо", продължава Тръмп.

"Но той (Путин) е убиец!", възкликва интервюиращият.
"Има много убийци. И ние имаме много убийци. Какво си мислите? Че нашата страна е толкова невинна?", отвръща президентът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    5 9 Отговор
    Трамп и без Путин е способен да бъле световен лидер! Дони ние вярваме а теб!

    Коментиран от #2

  • 2 ббббббб

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Смятай пък заедно с Путин на какво е способен. Вместо да хаби енергия в празна пропаганда Тръм ще прави бизнес.

    Коментиран от #5

  • 3 Шляхтиц

    6 4 Отговор
    Не зная, още по-малко пък ме интересува, кой е този Бил Райдли, но мога само да му препоръчам да го канонизират за светец. На тази планета ЗЕМЯ светци няма, всички са грешници. Светците са горе някъде на небето, в небесата, но долу при нас простосмъртните всички са грешници. Този журналист Бил Райдли защо не си даде сметка, че в САЩ по статистика всяка секунда се извършва престъпление с използване на огнестрелно оръжие, колко президенти на САЩ са убити, а тръгнал да се занимава с проблемите на държави от другия край на планетата. Ако съм на мястото на ТРЪМП, с такива изобщо не разговарям.
  • 4 АЗ САМ

    1 5 Отговор
    Тръмп = Рейгън.....Рассия при СССР !
  • 5 Kcaniba

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "ббббббб":

    Кои са тез, дето с големците си ги ерят и с илиардери на Дони??
    Козяшки са, ако ен питаш...
  • 6 Бай хой

    2 2 Отговор
    Видяхме докъде стигнаха и шмеркелита и обанана без Путин. Когато бяха с него всички ги уважаваха. Но когато тръгнаха да грабят и да правят интриги удариха дъното и залязват.
  • 7 Morgoth

    1 0 Отговор
    "Има много убийци. И ние имаме много убийци. Какво си мислите? Че нашата страна е толкова невинна?"
    УАУ, доживяхме политик да каже истината по този директен начин. Мислех, че тя е станала вече табу сред политическата класа.