Last news in Fakti

6 Февруари, 2017 20:21 1 334 0

Тръмп обвини хора на Обама

  • доналд тръмп-
  • служители-
  • барак обама

Според него те издават подробности за негови разговори

Тръмп обвини хора на Обама - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвини близки служители до Барак Обама, че са разгласили подробности от негови телефонни разговори с други държавни лидери, съобщи Fox.

Тръмп смята, че чрез тях са изтекли подробности около негови телефонни разговори с президента на Мексико и премиера на Австрлия.

„Това, което те направиха е жалко. То противоречи на интересите на нашата страна. В момента ние активно търсим решение за подобни изтичания. Няма да споменавам имена. Това няма да продължи дълго“, заяви Тръмп.

Той допълни, че служители на Обама все още работят в президентската администрация и Съвета за национална сигурност. Смята се, че те са предали информация на медиите. В момента тези служители се заменят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА