6 Февруари, 2017 21:37 1 371 0

Мей: Не пречете на волята на народа

  • тереза мей-
  • brexit-
  • великобритания

Тя иска да започне преговори с ЕС

„Не пречете на волята на британския народ за излизане от ЕС.“ Това заяви британският премиер Тереза Мей пред британския парламент, съобщи Би Би Си.

Мей изрази желание вече да започне преговорите за излизане от Съюза. Тя се надява депутатите да не пречат с внасянето на поправки по правителствения законопроект. Обсъжданията по него ще бъдат през тази седмица. Според нея в ЕС вече са готови за преговори.

„Нашите европейски партньори вече искат да започнем с преговорите. Трябва да развием правилно процеса по приемането на законопроекта. Сега не е момента да оспорваме желанието на британския народ. Време е да напуснем ЕС. Сега трябва да изградим нашата независимост. Искам една глобална Великобритания. Ще търсим това“, заяви Мей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: