8 Февруари, 2017 16:14 2 454 23

Европа има нужда от имигранти

  • федерика могерини-
  • имигранти-
  • работна ръка-
  • европа-
  • африка

Могерини се аргументира, че населението на ЕС застарява и на страните членки им трябва работна ръка

Европа има нужда от имигранти - 1
Снимка: БТА/АР

Европа има нужда от имигранти за своята икономика, заяви днес във Валета върховният представител на ЕС за външната политика и сигурността Федерика Могерини, цитирана от ДПА.

Могерини се аргументира, че населението на Европейския съюз застарява и на икономиките на страните членки им трябва работна ръка. Проблемът с миграционната криза може да бъде решен само по пътя на сътрудничеството, без построяване на стени, подчерта тя при откриването на среща Европа-Африка, посветена на този въпрос, в столицата на Малта - ротационния председател на ЕС.
Могерини призова африканските държави да имат предвид, че търпят загуби от трафика и гибелта на хора.

Най-малко 4500 души, предимно африканци, загинаха миналата година в Средиземно море при опит да достигнат Италия, припомня ТАСС.

Ръководителят на европейската външнополитическа служба присъства и на церемония във Валета по връчването на дипломите на 89 служители на либийската брегова охрана, обучени от европейската военноморска операция срещу трафика на мигранти в Средиземно море


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е немам думи

    23 0 Отговор
    Мдааа с тези евро-гей ценности наистина Европа застарява--ама вместо да вкарвате чалми----сменете си побърканите ценности и върнете традиционните за европейците бит и култура----------баааааа и малоумниците са тия в Е.С.......
  • 2 Васичка Атанасова

    22 0 Отговор
    тази федерика явно е платена
  • 3 Иван

    16 0 Отговор
    Наистина не мога да проумея кое може да накара нормално мислещ човек да говори такива глупости като тази. Или изглежда, че въобще не е мислещ човек. Неписано правило е, че едни от най-големите боклуци на света гледат да стават политици.
  • 4 кроко

    16 0 Отговор
    Аз кво ви казвам, тея умишлено искат да набъкат Европа с мюсюлмани, натискат за квотите да може на всякъде да ги има равномерно!

    На Фредерика и пожелавам да я хванат нейните брадати хрантутници и цяла седмица да я работят по въпроса с подмладяване на населението!
  • 5 goni

    12 0 Отговор
    Има, има и то голяма нужда!:) Лошото е че страни, които не са Европейски като GB например нямат никаква нужда!:) Колкото до България населението и не да застарее, а ептем че изчезне, ама да не ви пука! На негово място ще дойдат бежанците! Прав е бат Боби! Много косури може да има човека, ама единствен той се осмели да го каже в прав текст:" 100 000 да дойдат от тия и ние сме свършени!" Но, мисля че преувеличава!:) На нас и 10 000 ни стигат!
  • 6 да го кажем направо

    13 0 Отговор
    Проблема е в тъпите евро-атлантически ценности.Вие правете още прайдове,лансирайте гей културати и после викайте рижавите да ви правят деца.Ама с това се унищожава цивилизационният код на европейската раса,но на тия кратуни не им пука-важното е да върви мули-култито..
  • 7 очо

    10 0 Отговор
    И какво излиза сега?Че нарочно са предизвикали бежанската вълна.Къде си Дидиииии...и ти ли ще оправяш демографията на Европа със съдействието на талибаните????
  • 8 явно Сталин е бил прав

    12 0 Отговор
    РАЗТРЕЛ
  • 9 Съни

    14 0 Отговор
    Май наистина настава време да си обирам крушите от свинарника Е.С.Щом до там я докарахме...джихадисти да ни правят децата..е..ем ти и Европата.
  • 10 Пол

    8 1 Отговор
    Добре де, Могерини, защо не работите? Имате хиляди еврокомисари, секретарки, шофьори, охрана и какви ли не простоти и обслужващ персонал? А това гълта много пари... ХПващай мотиката и дай пример за работа, акъл не искаме! Извикай Меркел, Шойбле, Юнкер, хилядите еврокомисари от членките заемайте поза Г и почнете да копате по 20 декара обработваема земя, да помогнете на ЕС! Само лапате пари и вредите бе? Ето вие скапахте хоранта тук, паразитите, дето не работите а искате пари и командувате. Тогава вървете да работите като производснтво, за да видите какво е работа, ние нямаме нужда от акъл! Имигрантите дето карате са 90% нискоквалифицирани, а освен това има огромна безработица тук - защо не заемат местата местните е въпроса? Заради вас такива като теб ще се радвам дса стане трета световна и да извмрете от атомните оръжия защото с вас не е живот! А после като се освоблодя ще унищожа тая планета за да довърша онези павиани в бункерите дето се имат за богове и натрисат на нас ада. тогава и корабите ви няма да ви спасят...ще ги хващам и ще ги стривам на прах няма да съм човек няма кой да ме спре. Повярвай голям кеф е да трепеш гадини! Радвааш се защото пищят и плащат за злото, което са носели...над невинни. Тогава ти става топло, радоствно и виждаш, как справедливостта се появява. Гадините крещят умират и ти е хубаво едно разодстно. защото са ти скапали живота, а не си виновен. Е Могерини вкарвайте! Аз вече не ми дреме, взех решение да се освободя от тленното и
  • 11 Morgoth

    10 0 Отговор
    И нашата икономика има нужда от имигранти - високообразовани, с изградени трудови навици и зачитащи нашите и европейските ценности. За съжаление такива изобщо не напират по границите на България. Вместо това има неграмотни, търсещи социални помощи и имащи средновековни разбирания за добро и лошо. Такива обаче си имаме и ние, и не само не ни трябват още, но и нашите са ни в излишък.
    Почти същото е и в Европа - разликата е, че все пак имат и източноевропейски имигранти.
  • 12 Федерика ФЕН

    0 12 Отговор
    Абсолютно съм съгласен, относно становището на най-компетентната и най-предвидливата представителка на политиката на Европа! Да протегнем ръка, на работната ни ръка! Отворените ни обятия ви чакат!
  • 13 За нас ШЕНГЕН а за тях - добър ден!

    7 0 Отговор
    За тях добре дошли и добър ви ден? Нашите Роми Саркози върна с по 300.00 Евро а Меркел с 1,200.00евро. За нас условия а за тях безплатни квартири и пособия! Се във нас остава "Черен Петър". Интересни ценности - нашето е общо а тяхното си е тяхно!
  • 14 Бай хой

    5 1 Отговор
    И какво излиза наяве? Тия така наречени неолиберали всъщност са най големите злодеи в историята на човечеството.
    Какви престъпления извършиха, колко държави разрушиха и живота на колко милиарда човешки същества провалиха само за да се сдобият с евтина работна ръка.

    Добре че се намират тъпи патки като тая та да излезе истината на яве. А иначе в "свободната" им преса се барят с имперски агресии, с диктатори и дори против комунизма и неговите врагове. А те горкичките се нуждаели от работна ръка и семенен материал.
  • 15 Федерика ФЕН

    1 5 Отговор
    За ДЕМОКРАЦИЯТА, за СВОБОДАТА, за ТОЛЕРАНТНОСТТА! Защо не кажете нещо за тях, говоря за човешки ценности, стига вече животински инстинкти!
  • 16 станчо

    6 2 Отговор
    Егати простата жена е тази магарини
  • 17 Гадост

    9 1 Отговор
    Не Европа, а Могерини има нужда от тях, защото харесва черни рязани бахури! Гадина!
  • 18 Javorrrrr

    6 1 Отговор
    По тази причина тъпата Меркел наводни Европа с арабели. Ми като има нужда от работна ръка, има сума ти мераклии от източния блок да работят - българи, румънци, поляци, македонци и т.н
  • 19 кроко

    1 10 Отговор
    Права си е жената , трябат ни роби , не мога да разбера защо толкова сте се разцвилили.
  • 20 Роман дизел

    5 0 Отговор
    А робите са гладни! Революция ще има.
  • 21 таа па

    5 0 Отговор
    Таа шо не облече бански и да се бухне в някое гето с таджикистанци, африканци и цигани?
  • 22 Хараламби

    2 0 Отговор
    Защо Могерини? Това беше идеята на Меркел още от самото начало, само че после откри, че всички тези мигранти с които задръсти Германия са отишли там за да НЕ работят.
  • 23 Мършата

    0 1 Отговор
    Вдигане на плетове, чучела на границата! Портрети на Адолф Хитлер и Цар Киро накачени по плетовете да плашат миграните!