Last news in Fakti

11 Февруари, 2017 08:23 2 371 2

Тръмп издава нова заповед срещу имигранти

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • имигранти

Той е убеден, че ще се пребори за забраната за достъп

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че обмисля издаването на нова заповед за блокирането на достъпа на имигранти до територията на своята страна, съобщи Би Би Си.

Тръмп отбелязва, че няма съмнения, че неговият екип може да се справи с правните проблеми около заповедта за блокирането на достъп до САЩ на чужденците от седем държави.

Заповедта вече беше блокирана на две инстанции на съда.

"Ние ще спечелим тази битка. Имаме и други възможности. Включително и издаването на нова заповед. Мисля, че ще се справим", заяви Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    0 0 Отговор
    Не може да му се отрече упоритостта. Въпроса е дали е тъп но упорит или показва мускули пред избралите го.

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Не е ТЪП след като е прозрял опасноста от исляма ! Това е религия, която не зачита жената като личност ! Достатъчно време имаше Тръмп за да види какво се случва в Европа и се стреми да го предотврати в щатите. След първата световна война до сега, Турция си траеше . Сега надига глава .