12 Февруари, 2017 14:04 958 0

Швейцарците решават за имигрантите и данъците

  • швейцария-
  • имирганти-
  • референдум

Ключов референдум в страната

Швейцария гласува на референдум, за това дали да се направи по-лесно за имигранти от трето поколение да получат гражданство, съобщи „Гардиън“.

Швейцарците ще решават още дали да премахнат преференциалните корпоративни данъци и дали да кандидатстват за домакинство на Зимната Олимпиада.

По въпроса с корпоративните данъци швейцарците са призовани да се произнесат върху предложение на правителството за премахване на преференциалните данъчни ставки на около 24 000 международни холдингови компании, така че Швейцария да влезе в крак с международните данъчни стандарти. За да бъдат компенсирани мултинационалните компании и за да не напуснат Швейцария, корпоративните данъци се планира като цяло да бъдат намалени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: