12 Февруари, 2017 21:28 2 764 8

Австриец откри 270 000 евро, върна ги на полицията

  • австриец-
  • евро-
  • пари-
  • полиция

Парите били оставени в кашон в мазето на сграда

Австриец откри 270 000 евро, върна ги на полицията - 1
Снимки: Shutterstock

Жител на австрийски град Грац намери 270 000 евро в мазето на новото си жилище, научи местното издание Kronen Zeitung.

Банкнотите от по 500 евро били наредени в пачки, оставени в кашон. 42-годишният мъж ги открил, но тутакси ги предал на полицията, тъй като се усъмнил в произхода им.

Властите не споделят повече информация по случая, тъй като разследването им не е приключило.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чао

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Здрасти":

    Може и да не е толкова тъп, ако се окаже че са някакви добри ментаци, които се хващат само при по сериозна банкова проверка. Нали се сещаш ,че ако са ментета и го хванат,а то рано или късно ще се случи, защото са копюри по 500 и всички се съмняват в тях та да върви да обяснява, че ги е намерил в мазето ха ха
  • 3 Павел

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Здрасти":

    В България това е невъзможно да се случи... Тук толкова пари имат само мафиотите, политиците и някой случайно успял бизнесменн от начинаещите, но повечето едри дето наобраха активите и се издигнаха няма как да загубят пари. Тук новината би звучала така - Никой не е губил 250 000 евро, никой не е намирал 250 000 евро. Случайно журналисти са засекли виден наркобос да плаче до стъклото на автомобила си, псувайки - Проклета водка, не трябваше да пия толкова! След което със златна везана кърпичка, мисската до него му избърсва сълзите и сополите. А до тях охраната сумти смутено, псувайки наум, как така не са видели загубените пачки, че техният благодетел да рони тъжно сълзици, за "мъчно" изкарани парици?
  • 4 печатар

    3 1 Отговор
    Сигурно са фалшиви и е било рисковано да ги развързват че копюри от по 500 евро отдавна гледат подозрително в магазините!
  • 5 2dw

    3 0 Отговор
    Заглавието кърти... мифки
  • 6 Дедо Шишарко

    1 0 Отговор
    Няма такъв шаран!
  • 7 незнайко

    0 0 Отговор
    Жал ми е за човека. Ако излязат фалшиви, тежко му и горко.
  • 8 Тошбиян

    0 0 Отговор
    Ми преди да ги върне направи тест дали са фалшиви бе толкова ли е трудно да идеш в чейнч бюро и да попиташ дали са истински?да каже че е продал нещо примерно я некво колело на некой в нета я нещо друго от мазето и ако са истински идеално начини за изпирането им бол ама пиленцето каца 1 път и тоя направо го е изгонил ..значи аз ше ги запала ма нема ги върна
Новини по държави: