16 Февруари, 2017 02:45 1 684 4

OAE ще колонизират Марс

  • оае-
  • марс-
  • колонизация-
  • колония-
  • проект

Емирът на Дубай с амбициозен проект

OAE ще колонизират Марс - 1
Снимка: Twitter

Обединените арабски емирства искат да колонизират Марс, пише "Таймс ъф Израел". Държавата от Близкия Изток представи своя нов проект - "Марс 2117".

Емирът на Дубай - шейх Мохамед, заедно с вицепрезидентът и министър-председателят на страната, споделиха, че "човешкото кацане на друга планета е мечта от дълги години". Според тях ОАЕ "ще оглавят международните опити по пътя към осъществяването на тази мечта:.

Шейх Мохамед разкри, че проектът предвижда изграждането на малък град, както и колония от постоянни жители на Червената планета.

Първата задача пред проекта е набирането на подходящ екип, който да подготви скиците на града и да измисли начин на осигуряване на нужните ресурси за поддръжката на живот - храна и енергия и т.н.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошбиян

    6 0 Отговор
    Най важното и първо нещо е строежа на жямия там с невиждани размери а също и да се доставят поне 1000 ролса за да могат принцовете да не скучаят а да ги блъскат по песъците и камъните на марс
  • 2 Кольо

    0 0 Отговор
    Марс-2117, сто години път с камили. Изчислили са че им трябват сто години да стигнат с камилите до там. Ами през това време Руснаци и Американци къдели ще са стигнали?
  • 3 ЧичиСкручи

    0 0 Отговор
    Срещат се из космоса Марс и Земята:
    - Какво ново комшийке?
    - Мани маани... Май съм прихванала некакъв изродски разумен живот от хомо-сапиенсите.
    - А дреболия, и аз съм го карал. Шест-седем хилядолетия само и отминава... Ще вдигнеш малко температура за кратко, може и повече ако заразата стигне до термоядрена реакция. Ако се лекуваш на стадия на античността, обикновено започва ремисия. За профилактика взимам по един-два астероида на хилядолетие след всеки ледников период и нямам проблеми.
    - Май ще опитам скоро от последното комшу - то май ще помогне бързо да се оправя!
  • 4 Ориана Фалачи

    0 0 Отговор
    Преискало им се и на Марс да ислямизират.Будали.Ако руснаците ударят Ясриб ще видят те 1ислям