Last news in Fakti

15 Февруари, 2017 21:22, обновена 15 Февруари, 2017 21:26 1 719 8

Сексуалните нападания във Франкфурт се оказаха измислица

  • нападения-
  • франкфурт-
  • измислица-
  • германия-
  • бежанци

Изнесената информация се оказа недостоверна

Сексуалните нападания във Франкфурт се оказаха измислица - 1
Снимка: БТА/АР

Широкоразпространените новинарски истории за голяма тълпа имигранти, нападали сексуално жени във Франкфурт в новогодишната вечер, се оказаха измислица. Публикациите в германското издание "Билд" са били недостоверни, съобщи местната полиция след проведено разследване.

От вестника се извиниха за изнесената фалшива информация, чийто източник е бил собственик на заведение в града и неговия обслужващ персонал.

На 6 февруари "Билд" написа, че жени са били нападнати от най-малко 50 души от "арабски и северноафрикански произход" в нощния клуб "Фресгас". Бе съобщено, че мъжете са крали питиета и дрехи и са хвърляли бутилки и пиротехнически изделия.

От изданието признаха, че изнесените в публичното пространство твърдения "са били ненадеждни, тъй като не са били потвърдени от полицията".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    21 2 Отговор
    Шшш, в Германия и полицията ли взе да се занимава с манипулиране на информацията. Иначе там е демокрация и има свобода на словото, нали?

    Ся ще се окаже че е имало такава група, обаче те са подарявали цветя на дамите!!! В афганистан са матриархат и много уважават жените!
  • 2 пропаганден

    21 4 Отговор
    Меркел пропаганден машинен в действие !!! Изчакайте още малко и ще се окаже, че жени са нападали невинни северноафрикански имигранти с цел да ги насилват сексуално !?!?
    Отвратителна работа !
    Пълно е с факти за изнасилени, "закачани" и дори убити, но въпреки всичко искат да ги изкарат "миролюбива" паплач !?
    Идат избори и бабичката трябва да спечели на всяка цена за да продължи с плана за заличаване на Европа ?
  • 3 Хасан

    9 4 Отговор
    Поредната немска измислица.. Измислят и. След това се извиняват.. Демокрация.. Боклуци

    Коментиран от #4

  • 4 Американеца

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Aбе всичко е лъжа в името на далаверата.По скоро сега лъжат.
  • 5 Kcaniba

    7 4 Отговор
    Мирните афгански племена са били нападани от разярени дебели германки!!!
    По
    изията..бабафрау..толерастите..
  • 6 Лупи

    5 1 Отговор
    Горките изнасилени брадати майки, как да не повярваш на тази "новина"? Особено, като ги видяхме тук колко са миролюбиви, спокойни и трудолюбиви клетите майки с колички. Тук в Харманли дори полицията си позволи да ги пребие заради обикновена масова разходка с камъни и дървета, която е традиционна за Афганистан... пардон Сирия(всички са от Сирия, клетите) и е символ на миролюбието... колко са неразбрани горките бягащи от война бежанци- те правят масов ритуал за ухажване, а клетите германци си мислят, че е опит за изнасилване. Добре, че е полицията да им разясни, че не е сексуално посегателство, а древен ритуал.
  • 7 Патето Яки

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: От вестника се извиниха за изнесената фалшива информация...............
    Сега и Факти да се извини че разпространява непроверени лъжи.

    Браво бе манипулацията върви с пълна пара, след това пак пишете - Путин хакнал, Путин заплаха, Путин се готви за война,Путин кибритна война, самолетоносача пуши и други глупости.
  • 8 фалшиви новини

    0 0 Отговор
    банално активно мероприятие на другаря цар путлер : това са фалшивите новини в германия. точно същата схема разиграха руските агенти с уж отвлеченото, уж изнасиленото малко момиче малко след историята с изнасилвачите-таласъми. да се всява раздор в най-силната европейска държава- това е мокрия сън на москва. затова и терористите в европа са най-вече руски граждани от бившите републики.
Новини по държави: