16 Февруари, 2017 17:37, обновена 16 Февруари, 2017 17:39 1 558 0

Трети арест покрай смъртта на Ким Чен-нам

  • ким чен-нам-
  • арест-
  • убийство-
  • малайзия-
  • ким чен-ун

Той е приятел на втората заподозряна

Трети арест покрай смъртта на Ким Чен-нам - 1
Снимка: БТА/CCTV/AP

Малайзийската полиция задържа трети човек за убийството на полубрата на севернокорейския лидер Ким Чен-ун - Ким Чен-нам, предаде "Ройтерс"

Националността на мъжа не се разкрива. Все пак властите разкриват, че е приятел на индонезийката, арестувана по-рано днес отново във връзка с покушението.

"Той е задържан, за да подпомогне разследването, тъй като е приятел на втората заподозряна", сподели Абу Самах Мат, старши полицай в щата Селангор в Малайзия.

Индонезийката и другата заподозряна, която е с виетнамски документи, ще останат в ареста за седем дни. Те са се опитали да напуснат Малайзия през международното летище в Куала Лумпур, където бе убит Ким Чен-нам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА