17 Февруари, 2017 09:29 1 026 1

Робърт Харуард отказа на Тръмп

  • робърт харуард-
  • доналд тръмп-
  • съветник

Той отказа да стане съветник по сигурността

Робърт Харуард  отказа на Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Вицеадмирал Робърт Харуард е отхвърлил предложението на президента на САЩ Доналд Тръмп да поемем поста на съветник по национална сигурност, съобщи Fortune.

Според вътрешни източници, Харуард е искал сам да посочи екипа, с който да работи. Това обаче му е било отказано. Той се е притеснил и от ситуацията в Белия дом.

В крайна сметка Харуард оправда решението си със семейни задължения. Той трябваше да замени на поста Майкъл Флин. Флин трябваше да напусне поста, след като се появиха информации за негови разговори с представители на руското консулство още по време на предизборната кампания. Оказа се, че той е подвел вицепрезидента Майк Пенс за естеството на разговорите.

„Става въпрос за лични неща. Аз съм в уникална позиция. Стигнах до тук след 40 години служба. Сега мога да се погрижа за някои лични неща“, заяви Харуард.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Да си живее с пенсията на воля, прав е не му трябват неприятности.