Last news in Fakti

20 Февруари, 2017 20:35 796 0

Стотици ранени при влаковата катастрофа в Претория

  • катастрофа-
  • претория-
  • влак-
  • влаковата катастрофа-
  • южна африка-
  • ранени-
  • сблъсък

Сблъсъкът е станал между два пътнически влака, намиращи се на един и същ коловоз

Стотици ранени при влаковата катастрофа в Претория - 1

Стотици хора бяха ранени, след като два пътнически влака се сблъскаха на гара в южноафриканската столица Претория, съобщи местният вестник „Таймс Лайв“.

Говорителят на службите за спешна помощ в окръг Тсване, заяви пред местните медии, че работата на спасителните екипи не е спирала и за миг и те продължават да вадят хора изпод останките на двата влака. По думите му, екипите са успели да спасят между 100 и 150 души, ранени при катастрофата.

"Двадесет души са в много тежко състояние, но никой не е в критично състояние и няма смъртни случаи", каза той.

Двата пътнически влака са се сблъскали на гара Лин Рос в столицата Претория, тъй като са се движили по едни и същи релси. Все още обаче, не е ясно какви са причините довели до инцидента и защо двете композиции са се намирали на един и същ коловоз.

Според един от екипите за спешна помощ, пристигнали на мястото на инцидента, повечето от пострадалите пътници, са се отървали с леки наранявания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА