Last news in Fakti

21 Февруари, 2017 09:29 828 0

Николич се отказва от втори мандат

  • томислав николич-
  • президент-
  • сърбия

Той няма да се кандидатира отново за президент

Сръбският президент Томислав Николич обяви, че не възнамерява да се кандидатира за втори мандат, съобщи Balkan Insight.

Решението беше обявено след среща между Николич и сръбският премиер Александър Вучич. Смятат се, че именно Вучич е фаворита за кандидат за президент на Прогресивната партия, към която принадлежи и Николич.

„Съгласихме се, че трябва да продължим да водим страната заедно. Ще обсъждаме постове след победа на изборите. Ние ще продължим да укрепваме Сърбия. Александър ще е кандидат за президент“, заяви Николич.

През миналата седмица обявиха, че Николич е решил да се кандидатира за втори мандат, въпреки решението на партията му да издигне Вучич. Сега той опроверга слуховете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: