Last news in Fakti

21 Февруари, 2017 22:46 1 419 0

Компания за игри обедини сили с НАСА

  • компания за игри-
  • наса-
  • марс

Целта е създаване на интерактивен модел на бъдеща колония на Марс

Blackbird Interactive се завръща с нов проект, след като вече остави следа с намесата си във вселената на играта Homeworld с "Пустините на Кхарак".

Този път Blackbird обедини сили не с кой да е, а с НАСА, и в частност JPL (Jet Propulsion Laboratory), за да се създаде Project Eagle, интерактивен модел на бъдеща колония на Марс. Този път крайният продукт няма да е игра, а просто едно невероятно изживяване.

Намирайки се в кратера Гейл, близо до мястото на кацане на Curiosity Rover, този проект е визия на Марс през далечната 2117, 82.8 земни години след първата човешка мисия до червената планета.

Проектът създава "една несравнима визия за бъдещето на Марс", а базирайки се на това, което до момента виждаме, Марс ще заприлича много на това, което ни грабва в "Пустините на Кхарак".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА