22 Февруари, 2017 17:25 1 266 2

Германия с нов план за бързи депортации

  • германия-
  • бежанци-
  • план

Планът е одобрен от Бундестага

Германският парламент одобри нов план за по-ефективното депортиране на имигранти, които не са получили бежански статут в страната, съобщи „Евронюз“.

Мерките ще позволят на полицията по-лесно да проследява имигранти като проследява данните на личните им телефони.

Отговорникът по въпросите с бежанците в страната Петер Алтмайер заяви, че през тази година очаква рекорден брой депортации на бежанци.

Има информации, че от Берлин са помолили ЕС за някои компромиси с правата на човека, за да могат да бъдат депортирани повече бежанци. По-рано днес около 50 имигранти бяха върнати в Афганистан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    4 0 Отговор
    След дъжд качулка, и пак ние обикновените трудещи се европейци ще плащаме с парите грешките на политиците.
  • 2 иии

    1 0 Отговор
    Приехте тези "бежанци" с бисквити и играчки , те ви благодариха с насилие и убийства.Упреквахте всички за не хуманно отношение към тези представители на най мирната религия,а сега връщате афганистанци и др. талибани обратно при ислямска държава.Първо приехте милиони ,сега и след 100години няма отърване от тези идил-миндиловци,късно е вече...навъдиха са като албанци в Косово
Новини по държави: