27 Февруари, 2017 09:29 705 3

Американците търсят шеф на военноморските сили

  • сащ-
  • флот-
  • филип билдън-
  • военноморски сили-
  • доналд тръмп

Очаква се до дни Тръмп да предложи ново име

Американците търсят шеф на военноморските сили - 1
Снимка: БТА/ AP

Филип Билдън, предложен от Доналд Тръмп за шеф на военноморските сили на страната, оттегли кандидатурата си, съобщи Си Ен Ен.

Предложението на американския президент няма да стане реалност и ще продължи търсенето на ръководител на подразделението на въоръжените сили на САЩ.

Причина за оттеглянето на Филип Билдън е възможността бизнес интереси да повлияят на работата му в американския флот. Той посочи, че наскоро се е оттеглил от инвестиционна фирма.

Министърът на отбраната Джеймс Матис заяви, че се очаква в близките дни държавният глава Доналд Тръмп да предложи други име за поста.

Номинираният от Тръмп за шеф на сухопътните сили Винсън Виола също се отказа през миналия месец, след като прецени, че заради бизнес интересите на семейството си няма да е в състояние да премине успешно през процеса на утвърждаване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    5 1 Отговор
    С най-големи шансове да заеме този пост, е Владимир Королев.
  • 2 Morgoth

    2 1 Отговор
    Къде да пращаме CV-тата?
    Командвал съм орки, дракони, балрози, обучил съм кадърен наследник, а и като идеология не съм много далеч :)
  • 3 USAIZRAEL

    2 0 Отговор
    Иван Костов е идеален за тази работа.
    Ще ги оправи за години напред!!!