28 Февруари, 2017 09:13 1 046 1

Самолет се разби в Калифорния

  • калифорния-
  • сащ-
  • самолет-
  • катастрофа-
  • разби-
  • ривърсайд

Самолетът се е разбил малко след излитането си

Самолет се разби в Калифорния - 1
Снимка: БТА/ AP

Най-малко четирима души загинаха, а няколко други са ранени, след като малък самолет се разби в жилищен квартал в американския щат Калифорния, съобщи Си Би Ес нюз. Инцидентът е станал в град Ривърсайд.

Малкият самолет Чесна се е разбил в жилищен квартал. На борда му са пътували мъж, съпругата му, и трима тийнейджъри. Едно от момичетата е успяло да се отърве само с няколко рани.

Пожарникари са пристигнали на място, за да потушат пламъците. Не е ясно дали сред загиналите има и живеещи в региона.

Две къщи са били напълно унищожени. От Федералната авиационна администрация на САЩ обявиха, че самолет Чесна 310 се е разбил малко след излитането си.

Чесната е летяла за Сан Хосе. Инцидентът е станал на близо километър североизточно от летището в Ривърсайд.

Живеещ в региона заяви, че първоначално помислил, че има земетресение. Част oт жителите на квартала са били евакуирани от властите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шляхтиц

    0 0 Отговор
    Само така ДОН. Светът може да прогресира само с добро. Войни и конфронтации обогатяват само определен кръг от зли духове. Войните не носят нищо хубаво за обикновените хора. Единствения съвет, който искам да дам не само на ТЕБ, но и на целия свят е да се ограничи по всякакъв начин увеличаването на населението на тази нещастна планета. За най-голямо съжаление размножават се неконтролеруемо предимно ниско образованите, ниско интелектуалните, некадърните и неразумните хора, за да не кажа безумните. На този процес е редно да се сложи край. Както един производител се старае да произвежда само първокачествена стока, така и на процеса възпроизводство на човешкия вид трябва да се сложи някакъв контрол на качеството. Земята се пренасели от нискокачествени човешки индивиди. Все пак ресурсите на тази планета не са безкрайни.