28 Февруари, 2017 14:49 1 305 5

Тръмп обясни защо се стигна до гафа на „Оскарите“

  • оскар-
  • оскари-
  • гаф-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • президент-
  • политика

Според Тръмп всички са се фокусирали върху политиката, а не толкова върху церемонията

Тръмп обясни защо се стигна до гафа на „Оскарите“ - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп разкри каква е причината за грандиозния гаф по време на церемонията по връчване на наградите „Оскар“.

Най-важната категория – за най-добър филм за годината – първо бе обявено, че се печели от „Ла Ла Ленд“. Малко по-късно стана ясно, че истинският победил е „Лунна светлина“. Гафът бе определен за най-грандиозният в историята на престижните статуетки.

Държавният глава заяви пред Breitbart News, че причина за всичко е било „прекаленото фокусиране върху политиката“ по време на церемонията.

„Толкова твърдо се бяха фокусирали върху политиката, че в края не действаха заедно. Тъжно е, защото по този начин се взе от блясъка на Оскарите“, заяви американският президент.

Джими Кимъл, който бе водещ на церемонията, не подмина Доналд Тръмп. Във встъпителната си реч американският водещ и комик заяви, че очаква държавния глава да се активизира в Туитър след края на церемонията. Джими Кимъл добави, че „сега много страни ни мразят“.

Междувременно „Скай нюз“ разкри кой е виновникът за гафа. Чиновникът Брайън Кълинън от одиторската фирма, отговорна за победителите, през цялото време е качвал снимки в социалната мрежа Туитър, вместо да подготви правилния плик за Уорън Бейти.

Той е трябвало да прибере плика с името на Ема Стоун (спечелила „Оскар“ за най-добра женска роля) и да предаде на Бейти плика с името на най-добрия филм - „Лунна светлина“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наградите Осрах

    16 0 Отговор
    Доналд не пропусна да им го натръмпи ;)
    Естествено, че е "виновен" някои чиновник, които вероятно е бял и хетеросексуален !?
    Важното е че спечели политически и сексуално коректният филм "Маймунлайт" и всички са доволни !?

    Коментиран от #4

  • 2 венци

    8 1 Отговор
    Естествено,че ще спечели-нали е само с мръсни негра!
  • 3 Kcaniba

    4 1 Отговор
    Розови революции заляха и политкоректните нигриогейски оскари!!!!
    А тръмпси е попаднал в соросиден - бананов капан!!!
  • 4 111

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Наградите Осрах":

    "Маймунлайт"! Много точно!
  • 5 незнайко

    0 0 Отговор
    До кога ще ни занимават с тези оскари ? Станала грешка голяма работа ! Хора умират от глад а те ни пробутват тези небивалици.