Last news in Fakti

28 Февруари, 2017 17:37 2 180 5

Кралят на Саудитска Арабия пристига с 450 тона багаж в Индонезия

  • крал-
  • саудитска арабия-
  • индонезия-
  • багаж

Кралят на Саудитска Арабия Салман ибн Абдулазиз ал Сауд, който ще е на официално посещение в Индонезия в периода 1-9 март, пристига в страната с внушителен антураж и ... багаж. Той ще бъде охраняван от 1500 полицаи и съпровождан от 25 принца. Общото тегло на багажа на делегацията е 450 тона, съобщава The Jakarta Post.

Свитата, която ще придружава кралската особена, ще пристигне със 7 самолета и ще бъде настанена в 4 хотела в Джакарта. Само в един от тях за делегацията са резервирани 200 стаи, в която нощувка струва 150 USD.

Личната охрана на Салман ибн Абдулазиз е 1500 души. Близо 10 000 индонезийски полицаи и военни ще следят за сигурността по време на посещението.

Делегацията ще е три дни в Джакарта, а останалите шест – на остров Бали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошбиян

    2 1 Отговор
    И 10 00000 да му е охраната кат падне сатаната сите ше са изпепелени хахаха
  • 2 Тошбиян

    2 2 Отговор
    450 тона са основно ролсовете му дето ше блъска по скалите като релаксира хахах
  • 3 Уле

    7 0 Отговор
    А повечето араби карат с по няколко долара над ен? После се чуди човек, защо са тия революции войни и какво ли не? Като у нас е мизерията - политици и мафия лапат яко, а ние останалите повечето сме на доизмиране. Отвратителен свят. Самото човечество си е виновно, че създаде такава ненужно паразитна системва - тя го скубе яха и му пречи да живее, а той като скот човека я поддържа храни и умира като скот.
  • 4 Maria

    0 0 Отговор
    BOJE KÀKVA SILA SA PARITE I OT MAIMUNA PRAVJT CHOVEK.
  • 5 jambazina

    0 0 Отговор
    В 450-те тона влизат ли принцовете и охранките, или те се мерат отделно?