Last news in Fakti

28 Февруари, 2017 17:44 2 158 17

Путин скочи срещу санкции за Сирия

  • владимир путин-
  • оон-
  • сирия

Днес в ООН ще се гласува въвеждането на нови санкции срещу сирийското правителство

Русия счита за неправилно въвеждането на нови санкции срещу сирийското правителство. Това заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от RT.

“Смятам, че такива действия биха били напълно неподходящи днес. Това няма да помогне, нито ще е добре за процеса по преговорите. Само ще нарани слабата увереност по време на процеса. Трябва да сме внимателни“, заяви Путин.

Франция, Великобритания и САЩ вече предложиха да се блокират доставките на хеликоптери за сирийските правителствени сили и да се впишат в черен списък висши сирийски военни. По-късно днес предложението трябва да бъде гласувано от Съвета за сигурност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    10 37 Отговор
    Ботоксовия Пути пак се "изцепи". А какво ще кажеш за "процеса" на обогатяване на приятелчетата ти от тренировките по джудо - с милиарди... Горките тъпи ушанки - докараха ги да пият лосион за баня
  • 2 Да го кажем направо

    41 3 Отговор
    Еми каквото и да говорите за Путин и във този случай е прав.Да наложиш санкции на страна в която има война с ислиямски главорези и е пълна разруха...е меко казано геноцид ...И това ми били демократи-долни убийци...

    Коментиран от #5

  • 3 Бай хой

    28 4 Отговор
    И това ако не е открита подкрепа на идил миндил му кажи. Лъсна им задника на западната демокрация. Вече се чудят каква нова интрига да сътворят.
  • 4 Бай хой

    24 2 Отговор
    И това ако не е открита подкрепа на идил миндил му кажи. Лъсна им задника на западната демокрация. Вече се чудят каква нова интрига да сътворят. Остава само да предложат хеликоптери да се предоставят на идил и да се раздадат ордени на главорезите им.
  • 5 onq s konq

    3 28 Отговор

    До коментар #2 от "Да го кажем направо":

    Ами защо пък да не си го кажеш "съвсем направо"-ИМА ЛИ СЛУЧАЙ СПОРЕД ТЕБ И ТАКИВА КАТО ТЕБ ПУТИН НЯКОГА ДА НЕ Е БИЛ ПРАВ?И нека бъдем точни:Западът не налага санкции на държавата Сирия,а на КЛИКАТА НАЧЕЛО С БАШАР ,разпореждаща се в Сирия!И е съвсем логично Русия след като е вкарала цели влакови композиции с пари в "конфликта Сирия", да роптае и да възприема всеки опит да й се отнеме възможността за превръщане на цяла Сирия във РУСКА СФЕРА НА ПОЛИТИЧЕСКО И ТЪРГОВСКО ВЛИЯНИЕ като абсолютно неприятелско действие,застрашаващо директно държавните й интереси!

    Коментиран от #7

  • 6 Put In

    2 6 Отговор
    Потом они покупят нашими ветолетами
  • 7 кроко

    19 3 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Конь, нямаш ли си пи.ка да си играеш, та щракаш по клавиатурата?

    Коментиран от #8

  • 8 onq s konq

    3 16 Отговор

    До коментар #7 от "кроко":

    Естествено че имам,но не искам да си я хабя...крокодиле

    Коментиран от #10

  • 9 Всезнайковци

    16 4 Отговор
    Някой от вас ходил ли е някога в Сирия? Имали ли сте допир до тази пасмина? Или само пишете, колкото да си правите гимнастика на пръстите? Аз съм бил в Сирия 2008г, карах хуманитарна помощ в Йордания. Гнусните чаршафи кензаха до камиона ми, а нито се миеха, нито нищо, не се бършеха даже. Отвратителни мизерници! Нас европейците ни гледат с презрение и се имат за нещо велико, а сега налагат ръцете да ги храним и издържаме. Тия араби само диктатура ги оправя, никаква демокрация за тях. То не случайно исляма е измислен така, че да ги държи из късо, че тия са като куршуми с изместен център на тежестта, ако не им е четала на врата нямат оправяне.
  • 10 кроко

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Абе, акълия, тя не се изхабява, нито се смалява, нито става по-голяма. Играй си спокойно и не амотризирай излишно клавиатурата.

    Коментиран от #11

  • 11 onq s konq

    0 10 Отговор

    До коментар #10 от "кроко":

    Бе то хубо си ми приказваш с меден гласец,ма кат ти нямам и милиграм доверие ааа?Да не говорим пък че мама ми е казала на крокодил вяра да нямам!Пък за клавиатурата не бери грижа- и без това е КРАДЕНА:)
  • 12 Борис

    8 1 Отговор
    Неможаха напълно да затрият държавата с ид,наред са санкцийте.
  • 13 Борис

    8 2 Отговор
    И как беше ,то не било срещу народа на сирия а срещу управляващите.Е кой бяга от там и пълни европейските държави,родата на Асад ли.
  • 14 Диди

    0 13 Отговор
    Санкциите са за правителството,досега 3 пъти са пускали газ срещу сирийският народ.Русия и Китай са гласували против.
  • 15 венци

    8 0 Отговор
    Вижте какво стана със Ирак и Либия!Докато ги управляваха т.нар. "ДИКТАТОРИ" бяха стабилни държави!Нямаше безредици,войни и други такива.Но понеже шибаните американци искат още и още петрол си измислят поводи да ги свалят.Кой създаде талибаните,Ал Кайда и ДАЕШ?Мюсюлманските държави могат и трябва да се управляват само от "ДИКТАТОРИ" ,защото тия откачалки почват да правят глупости! Демокрацията не е приложима!!!!!

    Коментиран от #16

  • 16 onq s konq

    0 4 Отговор

    До коментар #15 от "венци":

    Прав си че такива държави тр да се управляват само от диктатори с твърда ръка,но ти се изплъзва втората част на плоблема,а ЧЕ КАТО СТРУПАТ МОГИЛИТЕ ДОЛАРИ И СИ ВНУШАВАТ ЧЕ СА БОГОВЕТЕ НА СВЕТА!От там нататък следва наговаряне между тия "петролни богове" за драстично вдигане цената суровия петрол и СВЕТЪТ ЗАПОЧВА ДА СЕ ЗАДЪХВА,че даже и да колабира.Е казва им се,намеква им се,ама резултат ден до пладне.Е ще ги трае чичо Сам вечно ли?
  • 17 Гост

    4 0 Отговор
    Ей, с коня, страхотно се справи чичо ти Сам! Сега света направо си отдъхна. Само да не вземе съвсем да издъхне...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания