Тема: Украйна

1 Март, 2017 16:45 1 901 4

Савченко: Порошенко е враг номер две

  • украйна-
  • петро порошенко-
  • надежда савченко

Надя е готова да стане президент

Украинският депутат Надежда Савченко силно разкритикува президента Петро Порошенко, съобщи РИА Новости.

Савченко заяви, че преди не е искала да става президент, но сега се замисля. Тя стана депутат, след като беше осъдена за убийство на цивилни в Русия като военен пилот. Тя беше разменена срещу няколко руски военни, задържани от Украйна.

„Преди не исках да ставам президент и този въпрос ми беше досаден. Ако, за да направим Украйна по-силна е необходимо да стана президент, готова съм да го направя.

Трудно е да се бориш с враг номер едно, когато зад гърба ти е враг номер две. Особено когато има вероятност те да сключат сделка за твоето ликвидиране“, заявява Савченко.

Тя визира за враг номер едно руския президент Владимир Путин, а за номер две украинският лидер Петро Порошенко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 приятел №1

    21 7 Отговор
    Савченко си личи от 100 километра че психически не е в ред, но поне се е ориентирала за враг №2. Иначе враг №1 са разните кръгове в САЩ и ЕС, който имат изгода да се дърлят с Русия и за целта ползват всички начини, вкл. употребяват украйна.
  • 2 jambazina

    12 1 Отговор
    С такъв враг №1 не се стига много далече.
  • 3 681 БЪЛГАРИЯ

    13 2 Отговор
    Тая украинска кур.а е луда , като не си пие хапчетата навреме така става !
  • 4 оскар

    2 10 Отговор
    Руските психотропни медикаменти имат пагубно действие върху затворниците!!!
Новини по държави: