Last news in Fakti

2 Март, 2017 21:35 1 490 5

Радикал шокира Брюксел

  • брюксел-
  • радикал-
  • кола

Откриха кола, натоварена с газови бутилки

Полицията в Брюксел отцепи част от централния район от града, след като спря кола, натоварена с газови бутилки, съобщи The Journal.

Колата е била управлявана от мъж, за който се знае, че е бил радикализиран и дори има издадена присъда. Автомобилът е бил спрян, след като е минал няколко пътни на червено.

Задържаният неколкократно е отказал да отвори багажника, което наложило полицаите да го направят насила и да открият газовите бутилки. На място има екип за обезвредяване на взривни материали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 венци

    14 1 Отговор
    Значи знаят,че е джихадист и никой не прави нищо по въпроса?????Вече започвам да си мисля,че си заслужават бомбите,нападенията и всичко друго,каквото им се случи на тия европедали!

    Коментиран от #3

  • 2 ссс

    2 9 Отговор
    нямя страшно, в брюксел знаят какво правят, меркел шулц и юнкер ще се оправят с ислямистите!
  • 3 евроглупи

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "венци":

    Айде ся пуснете го пак, евроидиоти!!!
  • 4 кроко

    0 2 Отговор
    Поръчкова статия! В Белгия са арестували някакъв пиян кокошкар но пропагандата ни го поднася като опасен радикал , айде няма нужда знаем ги тия номера. В ЕС всичко е под контрол , там лабаво няма!
  • 5 Патето Яки

    0 0 Отговор
    Ако човека е мислил да пали бутилките нямаше да минава на червено, нещо не се връзва тази измислица.
Новини по държави: