5 Март, 2017 10:36 1 114 4

Демонстрации и сблъсъци в САЩ

  • доналд тръмп-
  • демонстрации-
  • сащ

Привърженици на Доналд Търмп демонстрираха в негова полза

Демонстрации и сблъсъци в САЩ - 1
Снимка: БТА/AP

Стотици привърженици на президента на САЩ Доналд Тръмп проведоха демонстрации из цялата страна, съобщи CBS.

Демонстрации имаше в Колорадо, Ню Йорк и Вашингтон. Те бяха съпроводени и от сблъсъци. Поддръжниците на Тръмп се сблъскаха с по-малки групи на контра – протестиращи.

Сблъсъци имаше най-вече в Бъркли, Калифорния. Арестувани са били 10 души. 4-ма от тях са били арестувани за нападение със смъртоносно оръжие. У един е била намерена кама. Друг човек е задържан за съпротива при арест.

В Нешвил бяха арестувани двама души след ескалиране на напрежението между поддръжници и противници на Тръмп. На демонстрациите имаше лозунги като „Това е маршът на моята жена“.

Води се разследване за причинителите на сблъсъците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ннвн

    0 5 Отговор
    Като ги гледам тези на снимката сблъсъците са били най-вече с бастуни и не са продължили дълго.
  • 2 ссс

    6 2 Отговор
    протестират само бели, значи са руски емигранти на които путин е наредил да скачат, а тръмпи му е платил!

    обама що спи, хилъри що мълчи кат пунда, къде са котрапротестите на младите мюсулмани, латиноси и т.н. които са бъдещето на америка?
  • 3 Kcaniba

    1 6 Отговор
    Белите не могат да скачат!!!
    Кой не скача - це Москаль!!!
  • 4 Нафарфорий

    10 1 Отговор
    Протестът в в подкрепа на Тръмп е значително по-малобрОен, тъй като за него са гласували християните и работещите, т.е. на тях не им се плаща, за да протестират, а трябва да ходят на работа щото са честни, а не кат соросидите дет заплатата им идва от протести!